anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Reklamacje - Allegro domaga się ponownej decyzji reklamacyjnej

RED
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Może ktoś mi odpowie dlaczego allegro domaga się ponownej decyzji reklamacyjnej

gdy reklamacja została już rozpatrzona i to przez wasz nowy dziadowski system reklamacji

cyt:

xzcsdc  złożył wniosek o zwrot pieniędzy z Allegro Ochrona Kupujących do tego zamówienia. Wkrótce go rozpatrzymy.

Prosimy Sprzedającego o ostateczne stanowisko w sprawie, którą zgłosił Kupujący.

Takie działania to łamanie polskiego prawa i regulaminu allegro, który się na nim przecież opiera

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@RED ale Oni nie chcą abyś ponownie rozpatrywał reklamację, tylko abyś się ustosunkował do decyzji kupującego w sprawie złożonego wniosku do AOK😉

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@RED 

Nie widzę w tym fragmencie jaki cytujesz żebyśmy prosili Ciebie o "ponowne rozpatrzenie reklamacji".

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@RED 

Nie widzę w tym fragmencie jaki cytujesz żebyśmy prosili Ciebie o "ponowne rozpatrzenie reklamacji".

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@gdvorek a to co ? Prosimy Sprzedającego o ostateczne stanowisko w sprawie, którą zgłosił Kupujący.

Skoro już wydał decyzję reklamacyjną to po co ma ponownie pisać, szanujmy swój czas, a to zapewne gotowce od Was 😞

RED
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Gotowce - ktoś na to pozwolił, zatwierdził i itp

robi to allegro

oczywiście allegro za nowy i sprawny produkt wypłaciło protecta

łaskawie nas nie obciążając

i tak mamy szczęście, że nie wysłało kupującego na policję,

bo by jeszcze poszedł i narobił sobie smrodu

To się robi męczące

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@RED ciekawe , ciekawe , mam teraz otwartą dyskusję o 8 zeta ,wszystko wskazuje na to ,że klientka przecięła rękawiczki razem z kopertą  ,jak twierdzi paczka cała , a wiem co spakowałem  ,prośba o fotkę urwała na razie kontakt .

oznacz moderatorów

sl-aw-ek
#18 Luminarz

@mdrogeria spokojnie, może kupująca padnie tutaj po poradę i później nagra film z odpakowywania przesyłki 😉 

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@sl-aw-ek czekam grzecznie , mam w końcu 2 tygodnie na decyzję .

oznacz moderatorów

datsun1931
#9 Pomysłodawca

To o co prosicie? Skoro reklamacja została rozpatrzona i sprzedajacy zdecydowal, to co ma drugi raz ostatecznie decydowac? Sprawa POKU to sprawa kupujacego i allegro, sprzedawca nie ma tu zadnej decyzyjnosci.

Założyciel tematu ma prawidłowe zastrzezenia do tego co chcecie aby zrobił.

oznacz moderatorów