Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam mam duży problem z moimi ofertami wielowiantowymi ,a polega on na tym że kiedy otwieram klikam na aukcje i po prawej stronie wyświetla się wielowariantowość to klikając w daną miniaturkę z aukcją wyświetla się zupełnie inna aukcja ,nie ta która widnieje na zdjęciu i tak jest na większości ofert.W dniu wczorajszym odbyłem rozmowę telefoniczna z konsultantem z Allegro ,który potwierdził że takie błędy istnieją ma moich akcjach ,a powstały one jak stwierdził przez to że po zmianach produktowych robiła tą wielowariantowosc maszyna czy jakiś tam Al.Kosultant zaproponawał i wysłał plik do wpisania błędnych ofert proponując że poprawi to dział techniczny. Z całym szacunkiem nie moge odpowiadać za błędy spowodowane przez Allegro ,po drugie szczerze mówiąc nie umiem wypełnić plików przysłanych przez konsultanta. Dla przykładu z jedna z aukcji. https://allegro.pl/oferta/hipsterskie-rajstopy-wzorzyste-80-den-roz-2-8490199003
tu dobrze widać błąd. Aukcja z rajstopami czerwono czarnymi ,a obok wielowariantowość widoczne rajstopy niebieskie kiedy w nie klikamy to wyświetlają sie zupełnie inne , na kolejnym zdjęciu 3 nogi srebrnych rajstop po kliknieciu wyświetlają się biało czarne paski. Już kilkukrotnie klienci zadawali mi pytania że chcą kupić daną rajstopę i nie mogą bo wyświetlają się inne . Jakieś pomysły na rozwiązanie poważnego problemu ?
Dziękuję i Pozdrawiam
czytam forum o wielowariantowosci i problemach sprzedających i widzę ze sie zajmujecie .od wczoraj kiedy odpisałem na maila po rozmowie telefonicznej nikt do tej pory się nie odezwał . najprosciej jest zepsuć oferty ,a potem wszystkie winy przypisac sprzedającemu zamiast pomóc rozwiązać problem .Napiszę przez formularz to nie wiadomo czy ktoś zrozumie problem bo juz takie sytuacje sie zdarzały .takie działanie nie zachęca do dobrej współpracy . ja to nazywam spychologią .Dalej korzystacie z jakiś Ali i innych wynalazków to bedzie jeszcze gorzej.
@grazas12 Już od dobrych kilku miesięcy nie zajmujemy się tą kwestią na forum - nie mamy takiej możliwości. Widzę, że sprawę procesuje doradca w zgłoszeniu numer 46625391. Proszę, zaczekaj na odpowiedź drogą mailową.