Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Bardzo często podczas korzystania z tunelowania IPv6 strona Allegro jest "rozwalona" albo pół strony się nie ładuje albo style są rozwalone albo nie ma obrazków. Stosuję "Clamp MSS to PMTU" na każdym etapie tunelu IPv6, ale to nie zawsze pomaga. Czemu tak jest?
@twinsen Niestety nie jesteśmy w stanie pomóc Ci w tym zakresie, ponieważ opisywany przez Ciebie problem nie dotyczy standardowego korzystania z platformy. Być może, któryś z forumowiczów będzie mógł coś doradzić.
To jak najbardziej jest standardowe korzystanie z platformy, ponieważ Allegro wspiera IPv6, ma takie adresy w swojej domenie oraz poszczególne elementy strony także korzystają z tego protokołu 🙂
Bo tak naprawdę Allegro nie wspiera IPv6. Owszem mają przydzielone adresy IPv6, ale ich DNS nie zwraca adresów IPv6 dla ich stron.
Całkiem przypuszczalnie chodzi o CDNy takie jak Cloudflare...
Ja mam własną adresację IPv6 oraz ASN (mam BGP). Od żadego upstreama nie dostaję adresów IPv6 Allegro.
Nie korzystasz może z NAT64 lub DNS64 (albo obu na raz)?
allegro ładuje skrypty z kilkunastu różnych domen/adresów i są one zwykle ze sobą powiązane, wystarczy że jeden się załaduje trochę później od razu się wysypie.
Użyj w przeglądarce F12, zakładka sieć i sprawdź czy przy jakimś wpisie nie masz błędu pobierania czy coś. Głównie patrz na CSS i JS. Ctrl+F5 twoim przyjacielem.