@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Prosiłabym o wykluczenie z jakości sprzedaży zamówień:
a6502740-6035-11f1-bd6c-79418af453d8
e8506461-5f6e-11f1-9f09-8f1f081f6771
8abba890-60b4-11f1-a45f-a5834cf7e096
Wszystkie zostały dostarczone przez nas do zielonego automatu 5 czerwca przed godziną graniczną (14:33), jednakże nie zostały odebrane przez kuriera w tym samym dniu, tylko dopiero w następnym.
I niestety, już wpływają na jakość sprzedaży...
Dziękuję 🙂
Tym razem poproszę o wykluczenie z jakości sprzedaży zamówienia:
53359420-610f-11f1-aaa4-e763e1206a1e
Kupująca poprosiła o opóźnienie wysyłki do dzisiaj - zgodnie z jej prośbą książka już wysłana, odebrana z paczkomatu przez kuriera.
Ale też niestety wpływa już na jakość sprzedaży.
Poniżej screen z wiadomością z formularza sposobu zapłaty i dostawy.
Cześć @AntykwariatNWS, zamówienie zostało przekazane do wykluczenia. Zmiany zostaną uwzględnione w najbliższym nocnym przeliczeniu.
Dziękuję 😁
Mam jeszcze pytanie, jeżeli mogę 😉
Jesteśmy z Krakowa. Godzina graniczna dla InPost dla naszego kodu kodu pocztowego to 16:00.
Tymczasem dzisiaj:
Jak widać, o 15:49 allegro ciągle pokazuje klientom, że przesyłka będzie na jutro.
Jakimi magicznymi sztuczkami mamy sprawić, żeby w ciągu 11 minut spakować coś i dostarczyć do paczkomatu przed godziną graniczną?
Najlepsze jest to, że teraz jest 15:58 i ciągle jest informacja, że klient będzie miał przesyłkę na jutro...
Sprzedało się coś dzisiaj o 15:44 i teraz na zapalenie płuc ktoś poleciał do paczkomatu, żeby to wysłać - może zdąży wrzucić przed 16:00...
Ale to naprawdę chyba lekka przesada 👀
Na screenie jest już 16:01 (16:04 jak piszę tego posta i cały czas screen aktualny) i CIĄGLE dostawa jest na jutro, gdzie przypominam delikatnie, że godzina graniczna to 16:00...
Powiem tak - dzisiaj naprawdę było grubo 👀
Screen z 16:30 - niezmiennie chodzi o InPost.
Wysyłka na POJUTRZE przeskoczyła o 16:31.
Coś chyba ten algorytm wyliczający dostawę dostał chyba dzisiaj jakiejś zadyszki, bo jeszcze aż tak nigdy nie wprowadzał w błąd kupujących...
Bo naprawdę nie wiem, jak o 16:30 mielibyśmy dostarczyć przesyłkę do paczkomatu do gdz. 16:00, żeby jeszcze dzisiaj wyruszyła w drogę 👀
Tym razem poproszę o wykluczenie z jakości sprzedaży zamówienia
bc8da380-6589-11f1-a3b1-4316fada8457
Dostarczone do zielonego automatu przed godziną graniczną, nie odebrane w terminie przez kuriera.
Już wpływa na jakość sprzedaży.
@AntykwariatNWS To zamówienie nie jest oznaczone jako opóźnione.
Oki, zatem przepraszam.
Przekazano mi wczoraj na infolinii, że dzisiaj będzie już wpływać na jakość sprzedaży, zobaczyłam, że punkty zostały odjęte i byłam pewna, że to właśnie z tej przyczyny. A my u siebie widzimy, że przewidywany czas dostawy był na wczoraj, zatem konkluzja wyciągnięta z odjętych punktów wydawała się pewna i jasna.
Widocznie yerba jeszcze nie zrobiła swojego magicznego porannego wpływu na jasność umysłu 😜
pozdrawiam weekendowo 🙂
Dzisiaj proszę o wyłączenie z jakości sprzedaży zamówienia:
abbbdac0-765c-11f1-ba04-4bd053cb95b4
Klasyk - przesyłka dostarczona do zielonego automatu grubo przed godziną graniczną, odebrana dopiero na drugi dzień przez kuriera. Zarówno w piątek (03.07.26), jak i w sobotę musiałam dzwonić na infolinię Allegro One z interwencją w sprawie nieodebranych przez kuriera przesyłek - były podejmowane próby wyłączenia tego zamówienia z jakości sprzedaży, jednak chyba gdzieś to utknęło, bo od soboty ciągle minusowo wpływa na punktację.
Cześć, @AntykwariatNWS. Przekazałam zamówienie do wykluczenia z jakości sprzedaży.
Dziękuję 🙂
Dzień dobry proszę o wykluczenie z jakości sprzedaży z winy DHL
0fbccf46-7868-11f1-a8b5-737ce717e293
Cześć, @DTMarket24. Przekazałam zamówienie do wykluczenia z jakości sprzedaży.
Dziękuję za pomoc i szybką reakcję. Miłego dnia! 😊
Tym razem poproszę o wykluczenie zamówienia nr:
87df7762-7dc3-11f1-b5bc-398519c00320
Temat stary jak świat - przesyłka dostarczona do zielonego automatu przed godziną graniczną (13.07.26), odebrana dopiero na drugi dzień przez kuriera - a wtedy, w teorii oczywiście - miała być już u kupującego.
I oczywiście, już od dzisiaj wpływa na jakość sprzedaży.