anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot prowizji nie przyznany mimo zwrotu przez allegro a odwołanie wisi od 13 maja!

SDKsterowniki
#9 Pomysłodawca

Allegro ma problem ze zwrotem prowizji mimo zwrotu za pośrednictwem ich systemu. Złożyłem odwołanie i wisi ono od 13maja  "w trakcie odwołania" Jest to już kolejna taka sytuacja. W międzyczasie doszła kolejna taka sprawa. Czy ja naprawdę muszę prosić o zwrot moich pieniędzy? Czy ktoś tam pracuje?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@SDKsterowniki zwrot opłaty transakcyjnej nie jest obligatoryjny tylko uznaniowy.

Jakie były okoliczności zwrotu? Była otwarta dyskusja/reklamacja 

oznacz moderatorów

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @SDKsterowniki. Czy chodzi dokładnie o zwrot prowizji za zamówienie o numerze b5eb3f10-495f-11f1-bad0-dfe5498264fa?  

Marysia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@SDKsterowniki Rabat transakcyjny został już przyznany. Przepraszam, że musiałeś tak długo czekać. 

Marysia
oznacz moderatorów

SDKsterowniki
#9 Pomysłodawca

Skoro tak świetnie idzie to zostało jeszcze jedno odwołanie 🙂 Jak widzisz nie występuję o zwrot prowizji bez podstaw. Czemu jest to na allegro normą, że muszę się odwoływać i czekać tyle czasu?

oznacz moderatorów

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@SDKsterowniki Poprosiłam o jak najszybszą weryfikację Twojego odwołania. Dalsze informacje w sprawie zwrotu prowizji dostaniesz już w wiadomości mailowej. 

Marysia
oznacz moderatorów