Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Czy mogę się dowiedzieć, dlaczego nikt nie odbiera przesyłek Allegro Delivery w rejonie Gliwic?
Wszystkie zamówienia czekają od ponad tygodnia na odbiór. UPS, DHL, PoczteX, One. Żaden z nich nie podjechał. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Czy na tym polega wasza kompleksowa obsługa przesyłek w ramach Allegro Delivery?
Na kompleksowej wtopie na poziomie kraju. Setki sprzedających borykają się z tym samym problemem. Ja osobiście nawet nie widziałem kuriera na oczy. Zmuszony jestem zanosić paczki do punktu nadania Orlen.
Ale wiadomo że nie o to w tym wszystkim chodzi.
Mamy swoje automatyzacje gdzie wszystko działa jak należy. Allegro Delivery niestety to zepsuł.
pytanko.. a robisz zlecenia odbioru? Bo z tych kurierów co napisałeś pocztex na przykład chyba wgl nie odbiera
Robię. Z tego co udało mi się dowiedzieć, to paczki, które nie są odebrane po kilku dniach zmieniają status na 'niezrealizowane'. I zostają ignorowane.
@KONIGINpl Proszę, zadzwoń w tej sprawie na naszą infolinię One pod numerem 616 306 886.