anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro Delivery

KONIGINpl
#9 Pomysłodawca#

Witam,

Czy mogę się dowiedzieć, dlaczego nikt nie odbiera przesyłek Allegro Delivery w rejonie Gliwic?

Wszystkie zamówienia czekają od ponad tygodnia na odbiór. UPS, DHL, PoczteX, One. Żaden z nich nie podjechał.  @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

Czy na tym polega wasza kompleksowa obsługa przesyłek w ramach Allegro Delivery?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

efinchpl
#9 Pomysłodawca#

Na kompleksowej wtopie na poziomie kraju. Setki sprzedających borykają się z tym samym problemem. Ja osobiście nawet nie widziałem kuriera na oczy. Zmuszony jestem zanosić paczki do punktu nadania Orlen. 
Ale wiadomo że nie o to w tym wszystkim chodzi.
Mamy swoje automatyzacje gdzie wszystko działa jak należy. Allegro Delivery niestety to zepsuł.

oznacz moderatorów

twogu1
#9 Pomysłodawca#

pytanko.. a robisz zlecenia odbioru? Bo z tych kurierów co napisałeś pocztex na przykład chyba wgl nie odbiera

oznacz moderatorów

KONIGINpl
#9 Pomysłodawca#

Robię. Z tego co udało mi się dowiedzieć, to paczki, które nie są odebrane po kilku dniach zmieniają status na 'niezrealizowane'. I zostają ignorowane. 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@KONIGINpl Proszę, zadzwoń w tej sprawie na naszą infolinię One pod numerem 616 306 886. 

Wiktoria
Moderatorka