Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Po kliknieciu "Zadedykuj" w Allegro One wyświetla się tylko informacja, że "zasadzimy Twoje drzewo z dedykacją". Nie ma możliwości dodania dedykacji. Z tego co widziałam tylko drzewa z dedykacją będą zasadzone. Jak dodać dedykację?
(Warunek odbioru 10 paczek w Allegro One jest spełniony.)
Bo nie sadzą teraz, chwilowo.
Dziękuję za wyjaśnienie.
po naciśnięciu zadedykuj nic się nie dzieje. Jedno drzewo już mi się przeterminowało, drugie też nie da się zadedykować
@dziubenieczek Czy masz możliwość nagrania krótkiego filmiku obrazującego problem?
Mam ten sam problem. Nic się nie dzieje po przyciśnięciu przycisku dedykacji w dwóch drzewach. @w_kiwi
@marianna_ko Możliwość dedykacji zostanie odblokowana w czasie nasadzeń drzewek. Dopytuję odpowiedni zespół, czy już wiadomo, kiedy to będzie. 🙂
Miesiące lecą a problem cały czas taki sam. Dostałem info, że mam 30 dni na złożenie dedykacji a takiej na stronie złożyć się nie da 🤔.
Może warto by jakoś rozwiązać ten problem? Chyba, że chodzi o to aby drzewek bez dedykacji (czyli wszystkich) nie sadzić wcale??
@andrzejek72 gdy zostaną posadzone kolejne drzewa (na jesień) otrzymasz powiadomienie i od tego momentu będziesz mieć czas na dedykację drzewka.
Przepraszam, że trafiła do Ciebie wiadomość wprowadzająca w błąd, to tylko informacja, że uzbierałeś już odpowiednią ilość odebranych paczek, aby zadedykować drzewo.
Dziękuję za odpowiedź.
Niemniej system jest bez sensu i irytuje wiele osób. Informacja, którą dostajemy mówi wyraźnie, że muszę złożyć dedykację (warunek konieczny) i mam na to 30 dni. A przecież mógłbym złożyć dedykację i spokojnie czekać na posadzenie drzewka. A moderatorzy nie musieliby ciągle odpowiadać na te same pytania. Proszę o przekazanie takiej informacji organizatorom tej (całkiem fajnej) akcji.
Ta odpowiedź niestety także nie była zgodna z prawdą. Żadnego powiadomienia o możliwości dodania dedykacji nie dostałem, ale samodzielnie zajrzałem na stronę allegro i zobaczyłem , że jednak mogę dodać dedykację. Niemniej... na powiadomienie się nie doczekałem 😞
Mówiąc wprost... do kitu taki system