Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Konkurs, kto później odbierze paczkę z punktu/automatu...
Tu przesyłka Łan baj DPD:
@Allegro_One @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @Client:110944380 @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ kiedy łaskawie kurier pobierze paczkę? Nastąpi to jeszcze w tym roku?
@AGD-RTV-IT czyli dalej DPD , jak nie odbiorą to innym razem zderzam się z kurierem w punkcie ok 12:30 pomimo granicznej 14:00 już doradcy przestali w temacie odpowiadać , z UPS-em jest jako tako , Orlen jakoś bez problemów ,DPD jak widać ma gdzieś łoniki .
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @Client:110944380 @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@mdrogeria w Częstochowie godzina graniczna dla DPD to 15:00. Aha...
Wbrew wciskanemu kitowi przy Łanach kurierzy DPD odbierają paczki z zielonych punktów tak jak z punktów własnych - jak im się zachce i/lub przypomni.
@AGD-RTV-IT coś ostatnio widzę ,że kurier pokazuje się w punkcie kilka minut po 14:00 ,ale często wychodząc z punktu mijałem się z kurierem ... ot tak jak na zrzucie , nie da rady już wczesniej kończyć bo wymagają szybkich nadań i co mam zrobić , kończę 12:00 ,a spoko mogę później tylko o łoniki musiałem przestawić graniczną
@AGD-RTV-IT przepraszam za tę sytuację! Wyjaśniamy to z partnerem logistycznym, odpowiedź otrzymasz w wiadomości e-mail (nr sprawy 45078733).
Poprosiłam o wykluczenie tego zamówienia z jakości Twojej sprzedaży.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Orlen Paczka też uczestniczy w konkursie na najbardziej opóźnioną dostawę i najbardziej wku...rzonego adresata?
Wczoraj kurier nie podjechał, dzisiaj kurier nie podjechał. To już nie jest śmieszne, to jest żałosne. I Wasza firma ma jeszcze czelność oceniać terminowość wysyłki i dostawy, gdzie najbardziej zawalane wszystko jest w usłudze Allegro Delivery. Paranoja!
@AGD-RTV-IT Skierowałam już zgłoszenie braku podjazdu do działu odpowiedzialnego za ten obszar.
@w_kiwi dziękujemy Pani za interwencję. Dostaliśmy już odpowiedź, która po pierwsze jest kłamliwa - wg niej galeria Auchan pod Częstochową była zamknięta przez 2 dni i dlatego kurier nie mógł podjąć paczki.
Dodatkowo osoba, która nam odpowiedziała podała rozwiązanie niemożliwe do zastosowania, tu cytat: "Prosimy o wprowadzenie nowego zlecenia na odbiór paczki."
Nie da się zamówić ponownie podjazdu po przesyłkę! Kiedy tzw. "doradcy" odpowiadający na zgłoszenia będą dysponowali jakąkolwiek wiedzą? Choćby odnośnie działania serwisu Allegro. Czy wymagamy zbyt wiele?