anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy Wasi przewoźnicy mają jakiś konkurs?

AGD-RTV-IT
#13 Ambasador#

Konkurs, kto później odbierze paczkę z punktu/automatu...

Tu przesyłka Łan baj DPD:

Zrzut ekranu_30-9-2024_145959_allegro.pl.jpeg

@Allegro_One  @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @Client:110944380 @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  kiedy łaskawie kurier pobierze paczkę? Nastąpi to jeszcze w tym roku?

Pozdrawiamy
PHU MAR-SAT
oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

mdrogeria
#21 Demiurg#

@AGD-RTV-IT czyli dalej DPD , jak nie odbiorą to innym razem zderzam się z kurierem w punkcie ok 12:30 pomimo granicznej 14:00 już doradcy przestali w temacie odpowiadać , z UPS-em jest jako tako , Orlen jakoś bez problemów  ,DPD jak widać ma gdzieś łoniki .

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @Client:110944380 @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

AGD-RTV-IT
#13 Ambasador#

@mdrogeria  w Częstochowie godzina graniczna dla DPD to 15:00. Aha...

Zrzut ekranu_1-10-2024_133519_allegro.pl.jpeg

Wbrew wciskanemu kitowi przy Łanach kurierzy DPD odbierają paczki z zielonych punktów tak jak z punktów własnych - jak im się zachce i/lub przypomni.

Pozdrawiamy
PHU MAR-SAT
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@AGD-RTV-IT coś ostatnio widzę ,że kurier pokazuje się w punkcie kilka minut po 14:00  ,ale często wychodząc z punktu mijałem się z kurierem ... ot tak jak na zrzucie , nie da rady już wczesniej kończyć bo wymagają szybkich nadań i co mam zrobić , kończę 12:00  ,a spoko mogę później tylko o łoniki musiałem przestawić graniczną 

Bez tytułu.png

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@AGD-RTV-IT przepraszam za tę sytuację! Wyjaśniamy to z partnerem logistycznym, odpowiedź otrzymasz w wiadomości e-mail (nr sprawy 45078733). 
Poprosiłam o wykluczenie tego zamówienia z jakości Twojej sprzedaży. 

Monika
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

AGD-RTV-IT
#13 Ambasador#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  Orlen Paczka też uczestniczy w konkursie na najbardziej opóźnioną dostawę i najbardziej wku...rzonego adresata?

Zrzut ekranu_15-10-2024_122832_salescenter.allegro.com.jpeg

Wczoraj kurier nie podjechał, dzisiaj kurier nie podjechał. To już nie jest śmieszne, to jest żałosne. I Wasza firma ma jeszcze czelność oceniać terminowość wysyłki i dostawy, gdzie najbardziej zawalane wszystko jest w usłudze Allegro Delivery. Paranoja!

Pozdrawiamy
PHU MAR-SAT
oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@AGD-RTV-IT Skierowałam już zgłoszenie braku podjazdu do działu odpowiedzialnego za ten obszar. 

Wiktoria
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

AGD-RTV-IT
#13 Ambasador#

@w_kiwi dziękujemy Pani za interwencję. Dostaliśmy już odpowiedź, która po pierwsze jest kłamliwa - wg niej galeria Auchan pod Częstochową była zamknięta przez 2 dni i dlatego kurier nie mógł podjąć paczki. 

Dodatkowo osoba, która nam odpowiedziała podała rozwiązanie niemożliwe do zastosowania, tu cytat: "Prosimy o wprowadzenie nowego zlecenia na odbiór paczki."

Zrzut ekranu_17-10-2024_13341_salescenter.allegro.com.jpeg

Nie da się zamówić ponownie podjazdu po przesyłkę! Kiedy tzw. "doradcy" odpowiadający na zgłoszenia będą dysponowali jakąkolwiek wiedzą? Choćby odnośnie działania serwisu Allegro. Czy wymagamy zbyt wiele?

Pozdrawiamy
PHU MAR-SAT
oznacz moderatorów