Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
jak można zmienić punkt nadania Allegro One Box, bo przypisało mi najbliższy punktowi zamieszkania a wygodniej mi wysłać z innego miejsca, w inpost można wysłać paczkę w dowolnym punkcie, a Allegro One Box trzeba wysłać w puncie zdefiniowanym wcześniej.
@madadeb1 proszę, możesz ponownie wygenerować etykietę dla tego zamówienia. Przesyłki Allegro One Box można nadać tylko w automacie paczkowym, nie w punkcie.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ czesc wybralem zly punkt nadania podczas sprzedazy na allegro lokalnie moge prosic o anulowanie etykiety?
już rozwiązane
Niestety nie zostało rozwiązane, gdyż ustawiono mi punkt w innym mieście. Ja mieszkam w WArszawie i chcę nadać paczkę w punkcie:
AL010WM1
Warszawska 36
05-304 Pustelnik
niestety punkt odbioru został ustawiony na:
AL010WM1
Warszawska 36
05-304 Pustelnik
a ja mieszkam w Warszawie i chcę, by punkt odbioru był przy ul. Korotyńskiego. Jak to zmienić?
@SlaweG-S dzień dobry! Proszę gotowe, możesz ponownie wygenerować etykietę i wybrać automat.
Proszę o usunięcie etykiety ponieważ został wybrany zly paczkomat nadawczy. Kod nadania 25844A21.
@marzenaa73 podaj proszę numer zamówienia.
W szczegółach zamówienia nie widzę numeru zamówienia. Gdzie go znajdę ?
Zakupiony przedmiot był na allegro lokalnie.
@marzenaa73 gotowe! Możesz ponownie wygenerować etykietę dla tego zamówienia i wybrać inny automat nadawczy. 😊
Witam,
Chciałbym zmienić punkt nadania dla przesyłki A0015DD7M0
Etykieta niestety juz jest wygenerowana na błędny punkt.
Z góry dziękuję za szybką pomoc.
@jasioslawski proszę! Możesz ponownie wygenerować etykietę dla tego zamówienia.
Czy również mogę poprosić o anulowanie nadania z Allegro Lokalnie? Szkoda, że nie można zrobić tego samemu. Jeśli grzyba od razu wybrać to poproszę ten w Łodzi przy ul. Obywatelskiej 137.
@Lukasek16 proszę! Możesz ponownie wygenerować tę etykietę i wybrać inny automat nadawczy.
Witam mam ten sam problem z etykietą, mój punkt który się przypisał jest kompletnie w innym mieście. Próbowałam wybrać coś u mnie ale nie mogę. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję.