Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W dniu 18.03 została nadana paczka w automacie One Box , do dnia dzisiejszego nie zmienił się status paczki i dlaej nie dotarła do klienta, proszę o wyjaśnienie sytuacji
nr paczki A000HXDEV2
nr paczki A000I7JDU4
@AKfashionPoland aktualnie występują opóźnienia w dostawach, za które bardzo przepraszamy. To co mogę Ci zaproponować wykluczenie tych przesyłek ze statystyk w jakości Twojej sprzedaży.
Proszę tak zrobić i proszę podan mi nr przesyłki UPS ponieważ dzwoniłam do nich na infolinię i bez tego mi nie pomogą
@AKfashionPoland wejdź w "Zamówione przesyłki", przy przesyłce Allegro One kliknij "szczegóły", po kliknięciu na "Drukuj" pobierzesz etykietę. Na etykiecie numer przesyłki UPS masz w polu "UPS STANDARD TRACKING #:"
Pozdrawiamy
Dział Sprzedaży
PHU MAR-SAT
Witam serdecznie
Sytuacja się powtarza kurier UPS nie odbiera paczek allegro one box od nas:
Przykład z poniedziałku 18 marca- A000I356J5 i A000I31TB1
Co w takim przypadku?
@monacollection tak jak pisałam wyżej aktualnie występują opóźnienia w dostawach, więc jedyne co mogę Ci zaproponować wykluczenie tych przesyłek ze statystyk w jakości Twojej sprzedaży.
Proszę w takim razie wykluczyć ze statystyk, mam kolejne zamówienia one box, zamówiłem podjazd przesyłka
czy kurier podjedzie i odbierze wszystkie paczki?
@monacollection Przekazaliśmy zamówienie do wykluczenia z Jakości. Przepraszamy za opóźnienia!
Dziękuje, taka samą sytuację mam na drugim koncie enviecollection. Również kurier się nie pojawił.
Wczoraj koło godziny 8 rano zamówiłem kuriera do odbioru paczki - do teraz brak informacji / podjazdu /kontaktu - allegro pozwala zamówić rozmowę na WTOREK a klient przyzwyczajony jest do dostania paczki relatywnie szybko ... Gdzie dzwonić ? gdzie sprawdzić cokolwiek? W dpd czy inpost wsio jest proste i klarowne tu jak dziecko we mgle jestem..
@klocki_tarnow podaj mi proszę numery przesyłek, których dotyczy ten podjazd.
nr paczki A000HXDEV2
nr paczki A000I7JDU4
@AKfashionPoland dziękuję, tak jak pisałam wcześniej, Twoje zamówienia już przekazałam do wykluczenia ze statystyk.
A000I7IKY3 Problemy zwiazane z rolnikami sa dziś a paczka była zamówiona wczoraj rano.. wykluczenie wykluczniem ale w przypadku DPD czy INPOST idzie sie dodzwonić i dowiedzieć czy kurier wogóle ma plan przyjechac czy cokolwiek. A tu tylko an forum idzie sie czegoś dowiedzieć..
@klocki_tarnow dziękuję, ale Twoją przesyłkę ze statystyk możemy wykluczyć dopiero jutro (gdy minie termin jej nadania). Dziś możesz ją nadać jeszcze w punkcie lub automacie.
Witam, kurier UPS nie odebrał paczki w ustalonym terminie (wczoraj) 19.03.2024, na dzisiaj nie jesteśmy w stanie zamówić podjazdu kuriera, wyskakuje błąd.
Numer zamówienia:
9e8f1f60-e5c2-11ee-9558-35217e23c6fe
ZAMÓWIENIE PODJAZDU
@T-Mundo w takiej sytuacji możesz nadać tę przesyłkę w automacie lub punkcie, ale nie możemy wykluczyć jej z Twoich statystyk, ponieważ nie minął jeszcze termin jej nadania.
Najbliższy punkt nadania znajduje się 30km, dojechanie tam przekracza zakres jakiejkolwiek opłacalności. Nie wiem jaki jest powód niedyspozycji kuriera, i jakiego rozwiązania oczekiwać w przyszłości. Wpisanie przesyłek One do cennika było poniekąd mi zarzucone, a godziny operacyjne UPS w naszym regionie były już bardzo wąskie 8:00 - 9:00. Jakie inne działania możecie zasugerować?
@T-Mundo przykro mi, ale mogę Ci zaproponować jedynie nadanie w punkcie lub wykluczenie tego zamówienia ze statystyk (jutro, kiedy minie termin).
Czy mogę gdzieś to zgłosić? Dzwoniłam do UPS i nic mi nie pomogli porażka