Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wiadomości z konta zniknęły, najstarsza jest sprzed 5 miesięcy... Na to konto wysyłane są cyfrowe faktury (imienne także), Czy wy jesteście całkiem niepoważni? Skąd ludzie (i ja także) po roku znajdziemy DOWÓD ZAKUPU towaru? Jeśli trzeba do rozliczenia podatkowego imiennej faktury zakupu towaru np ortopedycznego TO SKĄD ja odzyskam takie dane jeśli były one specjalnie zachowane na koncie **piiip**??
Czy was już całkiem bóg opuścił?
@book_ash czy allegro ma pilnować Twoich faktur ? , jeśli nie drukujesz to dla własnego bezpieczeństwa wypada zapisać na dysku .
@book_ash Rób kopie zapasowe, a nie drzyj japy na losowych ludzi, bo śmieli ci wytknąć głupotę. Kto nie robi kopii zapasowych, temu giną dane. Nie wiem, o czym tu dyskutować. To twój problem a nie Allegro. Allegro nie obiecało ci, że będzie trzymać twoje wiadomości na platformie do końca świata.
Wiadomości które dostajesz na Allegro przychodzą również na adres email powiązany z kontem więc tam powinieneś mieć wszystkie dokumenty.
Będę rozpoczynał poszukiwania, ale grzebanie po mejlach ALLE*DROGO, jeśli było pewne miejsce spoczynku tych faktur raczej na mejlu nie przechowywałem...
Dwa lata wyświetlania kilu komunikatów by ich nie zbawiło, jeśli nie znajdę to na jaki adres mam do nich pisać by wysyłali mi swoje gdzieś zarchiwizowane kopie powyższych? Najlepiej pakietem...
,,jak dbasz tak masz ,,
Jeśli gdzieś celowo zostawiam, a w regulaminie nie ma informacji, że będą usuwane przed jakimś racjonalnym okresem czasu, i nagle znikają choć od lat nie znikały to nie jest to problem z "jak dbasz" tylko z nagrodowym śmieciarzem, który do śmieci wywalił także kosz...
Na prawdę serwowana przez ciebie mieszanka arogancji z ignorancją drażni. W domu też zawsze serwujesz prymitywne złote myśli na każdą okazję? Zastosuj tę "Milczenie jest złotem" i zajmij się właśnie tym. Nie rozumiesz postawionej kwestii, nie pojmujesz jej wagi. Żeby podnieść swą nikłą wartość i wypełnić marnotrawiony czas życia wypisujesz brednie zdobywając kolejne "policzalne pościki", nic nie wnoszące, nic nie znaczące... Jak twoja egzystencja.
to nie arogancja ..... to życie
Jeżeli zmienili to powinni poinformować o tym kupujących zapytajmy moderację czy tak jest: @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@book_ash Wybacz ale jak są to ważne dokumenty to się je zapisuje, przychodzą również na mila, ja np. mam oddzielny folder i zawsze je tam przerzucam 😞
Załączniki dodawane do wiadomości usuwamy po:
Same wiadomości widoczne są przez 6 miesięcy – niezależnie od tego, czy usunęliśmy już załączniki.
@book_ash Faktury są wysyłane również drogą mailową. Proszę poszukaj ich tam. W międzyczasie postaram się dowiedzieć, czy jesteśmy w stanie te faktury w jakiś sposób pozyskać.
@book_ash wracam z informacją w imieniu Wiktorii. Przykro mi, ale nie jesteśmy w stanie odzyskać tych danych. Pozostaje przeszukanie poczty elektronicznej, ponieważ kopie wiadomości oraz załączniki są przesyłane również na maila.
dzieki za info, idę dłubać...