Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej, czy jak zamówię produkt do paczkomatu (płatność kartą), to czy po kliknięciu 'zwróć' produkt przyjdzie do paczkomatu i będę musiał go wtedy zwrócić? + czy mogę edytować numer telefonu, żeby kod do skrytki do otwarcia przyszedł na inny numer telefonu
Kod zwrotu dostajesz na telefon ale także masz go w zakładce "Moje zakupy" jak zwracasz przez Allegro.
no wiem, przyszedł mi ten kod, ale czy mogę zmienić numer telefonu żeby kod do odebrania paczki przyszedł na inny
Nie, nie możesz już niczego zmieniać, taki masz zgłoszony numer telefonu i na taki dostaniesz powiadomienia. Nie można zmieniać na każde życzenie, oszuści by mieli radochę gdyby tak było...
Ale jeden raz pamiętam, niczego nie zamawiałem a dostałem powiadomienie sms że paczka jest do odbioru i był kod odbioru. A potem przyszła wiadomość że już odebrałem chociaż do żadnego paczkomatu nie chodziłem.
Więc jakieś dziwne rzeczy też się zdarzają, więc jesli nie chcesz odebrać paczki to kombinuj.
@br. no właśnie chcę odebrać, czyli jak było te powiadomienie ze zwrotem a paczkę zwróciłem w tym samym dniu nie roboczym to przyjdzie do paczkomatu?
@Client:113964827 raczej nie przyjdzie skro nie nadane a odstąpiłeś od umowy i dokonałeś zwrto to sprzedawca Ci tego nie wyśle 😞
@kostas11 ale no jednak kod do zwrotu InPost przyszedł z numerem kilkunasto cyfrowym, wiec chyba przyjdzie?
@Client:113964827 jak zamówisz czy już zamówiłeś ???? jak zamówisz to podaj prawidłowy telefon, jak zamówiłeś, napisz do przedawcy to zmieni o ile nie przygotował etykiety !!!
Jak zwrócisz to jest zwrot i zamówienia nie ma, sprzedawca odda Ci kasę jak paczka wróci do niego 🙂
właśnie zamówiłem i zwróciłem, i na mój obecny telefon przyszedł kod do zwrotu InPost, ale paczki jeszcze nie mam
To napisz sprzedawcy żeby nie wysyłał nie będziesz miał problemów/roboty a on też straty czasu i pieniędzy za wysyłkę.
Chyba że towar jest już w drodze
no właśnie chyba nie jest w drodze, bo zamówiłem w dzień nieroboczy. No ale kod do zwrotu InPost przyszedł więc wydaje mi się że paczka jednak przyjdzie
@Client:113964827 a masz w kupionych, numer paczki i że wysłane ???? a wystarczyło napisać do sprzedawcy i by zmienił numer 😞 a tak bałagan, Ty zwracasz coś, czego nie posiadasz 😄
znaczy, tu sie sprawa komplikuje, bo do tego konta mam taki trochę ograniczony dostęp
Co znaczy ograniczony dostęp? A jak zgłosiłeś zwrot? Musiałeś miec dostęp do konta żeby zgłosić zwrot.
Robisz zwrot za kogoś kto nie może odebrać paczki?
Kłopotliwa sytuacja bo jeśli będzie coś żle z paczką to nawet reklamacji nie możesz złożyć.
W takim przypadku może lepiej nie rozpakowywać paczki tylko ją po prostu odesłac.
właśnie chodzi o to że ktoś zrobił zwrot, a paczkę chcę odebrać (ograniczony dostęp oznacza że nie mam go wcale xd)
Odebrać nie swoją paczkę? Jeśli ktoś nie chce tej paczki to wcale nie znaczy że ty ją powinieneś zabrać. To sie chyba kradzież nazywa, a może przywłaszczenie mienia, jak zwał tak zwał ale niezbyt to ładnie wygląda...
spokojnie, paczka jest moja, bo za nią zapłaciłem
Mam nadzieję że masz do niej prawo, jeśli jest inaczej możesz mieć kłopoty.
oczywiście że mam, nie wiesz co? zapłaciłem i teraz jestem złodziejem
Ktoś za ciebie zrobił zwrot?