Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć! Od kilku dni aplikacja Allegro na Android nie wyświetla zdjęć na aukcjach. Brak tego problemu w przypadku przeglądarki. Aplikacja została odinstalowana, uaktualniona, sprawdzone ustawienia aplikacji w systemie. Logując się na inne konto - ten sam problem. Czy wiecie może jak to naprawić?
@groszeksg Czy mógłbyś przesłać mi tutaj screen swojego ekranu, który będzie obrazował ten problem? Podaj mi również proszę z jakiej wersji aplikacji oraz urządzenia korzystasz.
Również mam ten problem.
Telefon dość nowy bo Samsung S20fe
A wersja aplikacji 7.66.0
@TheGrimDemon Jeśli to możliwe, sprawdź czy problem występuje, kiedy korzystasz z internetu z innego źródła.
Niestety występuje. Próbowałem na kilku źródłach WiFi (w domu, na publicznym WiFi) oraz internetu z telefonu.
Problem występuje wyłącznie w aplikacji. Gdy używam przeglądarki na telefonie zdjęcia się ładują
@TheGrimDemon Czy zasięg internetu z innych źródeł jest lepszy niż ten widoczny na zrzucie?
Dla pewności odinstaluj aplikację i zainstaluj ją ponownie.
Internet z innych żrudeł jest również lecz ten na zrzucie jest najmocniejszy i najszybszy (ponad 134.15 Mbps internet domowy, rooter w tym samym pomieszczeniu co telefon).
Przeinstalowanie aplikacji niestety nie pomogło.
Hej. Pomogli ci z tym problem? Ja mam to samo i nie wiem jak rozwiązać ten problem.
@pieczarros Cześć. Wciąż pracujemy nad rozwiązaniem tego problemu. Podaj mi proszę model Twojego telefonu, a także wersję aplikacji Allegro.
Ja od kilku dni mam to samo. Problem występuje tylko na wifi, nie było żadnej aktualizacji w międzyczasie, nie zmieniałam operatora internetu, nie zmieniałam telefonu, wszystkie inne aplikacje, strony działają poprawnie.
@Kicur888 Może to być problem z zasięgiem internetu, jeśli występuje wyłącznie w przypadku korzystania z jednego źródła.
Nie jest to problem z zasięgiem internetu, ponieważ wszystkie inne aplikacje/strony działają bez problemu i ładują się bez problemu
U mnie jest to samo, odkąd wgrał się nowy Android 13 na allegro nie widzę większości zdjęć, ani w aplikacji ani przez stronę. Tel to Samsung Galaxy FE20 5G
U mnie jest to sam na WiFi brak zdjęć, przez dane mobilne już są. Zasięg WiFi na maksa, telefon xiaomi mi 11
Mam ten sam problem. Nie ładuje wszystkich zdjęć w aplikacji bez względu czy włączona jest transmisja danych czy wifi. Problem zauważyłem w dniu wczorajszym. Telefon to Samsung note 10+, android 12. Aplikacja w wersji v7.66.0.
Samsung S21 ultra ten sam problem
@krzysiolekzg @Tomas_112 @wlodiWNL @kkajakk @Kicur888 Przekazaliśmy już Wasze zgłoszenia do zespołu technicznego, więc na pewno zweryfikujemy tę sytuację oraz poszukamy przyczyny i rozwiązania tych problemów.
U mnie to samo. Na wifi nie wyswietla zdjęć , a na mobilnym wszystko ok. Tylko w aplikacji allegro jest ten problem. Telefon to Xiaomi poco X3 pro. Zasięg wifi jest doskonały.
@roy_21 Czy możesz przesłać mi zrzut swojego ekranu oraz podać wersję aplikacji, z której korzystasz?
Xiaomi mi 10t to samo cou poprzedników.
Wifi czy transmisja danych bez rezultatu.
Odinstalowanie i ponownie zainstalowanie aplikacji nic nie robi.