Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
chciałem zakupić telefon na poniższej aukcji:
https://allegro.pl/oferta/smartfon-samsung-galaxy-a34-5g-6-128gb-zielony-13432789318
Widnieje przy nim informacja o możliwości zakupu w systemie "raty zero".
Po przejściu do procesu zakupowego i wybraniu rat, następnie przejściu do wniosku ratalnego, nie mam tam w ogóle opcji rat zero. Są jedynie oprocentowane propozycje banków z RRSO ~17% i więcej...
Proszę o wyjaśnienie i pozdrawiam,
Maciej.
@troyo czy możesz wskazać mi gdzie dokładnie widzisz w tej ofercie opcję rat 0%? Sprawdziłam jakie warunki płatności są udostępnione w tej ofercie i jedyna informacja jest o ratach PayU, ale nie ma tutaj nic o ratach 0%.
Jeszcze wczoraj widniała ikona rat zero przy tej ofercie, tak jak w tej dla telefonu czarnego. Teraz faktycznie nie występuje dla tego wariantu zielonego. Po dadaniu czarnego do koszyka, sa raty PayU. Dziwne...
@troyo Tak, w przypadku modelu czarnego raty 0% są dostępne, natomiast jeśli chodzi o zielony nie. My jako platforma nie mamy na to wpływu, bo warunki płatności jakie są udostępnione w ofercie zależą wyłącznie od decyzji sprzedającego.
Też zerknąłem i też takiej opcji "rat zero" nie widzę, może to jednak była inna oferta?
Wydaje mi się też, że jeśli oferta nie jest promowana - nie ma płatności ratami 0%.