Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Uprzedzam przed zakupami od [edycja]! Lombard nie informuje kupującego o tym że telefon który sprzedaje był zakupiony na raty przez pierwszego właściciela! Zakupiłem taki telefon i bujam się od 2 lat. Co parę miesięcy mam zakładaną blokade z powodu nie opłaconych rat. Sprzedawca twierdzi żeby mu odesłać telefon i coś z tym spróbuje zrobić 😂. Oczywiście nie odsyłam go bo nie wiem czy wogule wróci i w jakim stanie. Uważajcie na [edycja]!
@saszka73 Dzięki za ostrzeżenie.
Napisz do Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=6464910c-6c94-4a98-8205-c92e3ce82158&subjectId=460985e0-b... i zapytaj, czy Program Ochrony Kupujących wypłaci Ci rekompensatę w związku z tą sytuacją. Dołącz jakiś dowód na blokowanie telefonu przez operatora ze względu na zaleganiem z opłatami przez pierwszego właściciela.
@saszka73 widzę, że napisałeś już do e-maila. Ponieważ zakupiony przez Ciebie produkt posiada wadę prawną (telefon obciążony jest prawem osoby trzeciej) jest to zakup niezgodny z opisem, a ponieważ kupiłeś go 10.12.2019 to wciąż możesz go reklamować z tytułu rękojmi. Dlatego przekaż proszę swoje oświadczenie sprzedającemu w wiadomości prywatnej, a w razie problemów, skontaktuj się z nami ponownie. Podpowiemy co możesz zrobić dalej 🙂
@saszka73 ja czegoś chyba tu nie rozumie
"Sprzedawca twierdzi żeby mu odesłać telefon i coś z tym spróbuje zrobić 😂. Oczywiście nie odsyłam go bo nie wiem czy wogule wróci i w jakim stanie"
To ty się najpierw zastanów czy chcesz reklamować czy nie.
Sprzedający twierdzi że spróbuję zdjąć blokadę 😂 dlatego go nie odsyłam.