Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam!
Wczoraj dostałem zaproszenie do udziału z badaniu z firmy Danae z Gdańska odnośnie zakupów na allegro do firm czy coś takiego. Czy faktycznie allegro współpracuje z taką firmą? Dodam, że badanie jest płatne.
Pozdrawiam.
@fellord1 Tak, aktualnie współpracujemy z tą firmą przy badaniu dotyczącym ustawiania cenników dostaw na Allegro, więc jeśli dostałeś do niego zaproszenie, możesz być spokojny. Wszystko jest w najlepszym porządku.
Dzień dobry, dostałam zaproszenie, ale wyłaczylam na chwile tel. Czy moge prosic o info czy moge do tego zaproszenia wrocic?
@bas1403 napisz proszę w jakiej formie oraz kiedy dokładnie otrzymałaś zaproszenie do badania?
Dzisiaj otwieralam cos z maial i wyskoxzylo mi nie wiem skad nawet. Odpowiedzialam na pytania wszystkie i na etapie podawania nr tel padla mi batera, a teraz nie moge tego znalezc a chetnie bym wziela udzial.
@bas1403 w takim razie wypełnij proszę ponownie kwestionariusz otrzymany w wiadomości e-mail.
witam my dostaliśmy zaproszenie na 2h badanie rynku
od Pani Luizy i zastanawiamy się czy to na pewno jest powiązane z wami
itam my dostaliśmy zaproszenie na 2h badanie rynku
od Pani Luizy i zastanawiamy się czy to na pewno jest powiązane z wami
@OtoLampy prześlij tę wiadomość proszę do nas za pomocą opcji [przekaż dalej] na adres spolecznosc@allegro.pl upewnię się czy to wiadomość od nas 🙂
@la_nika przekazałam, zależy mi na odpowiedzi bo to badanie jest dziś,a nie chciałabym iść na coś co wyciąga dane 🙂
@OtoLampy dziękuję za wiadomość! Sprawdziłam to i jest to trochę dziwne, tzn. my zapraszamy kupujących czy sprzedających do różnego rodzaju ankiet, ale jeśli to jest pierwsza wiadomość jaką otrzymałaś w tym temacie, to ja w przesłanej wiadomości nie widzę nic, co łączyłoby tego e-maila z Allegro. Sprawdziłam też osobę, która wysłała tę wiadomość i również nie znalazłam powiązań z Allegro, więc jest to podejrzane.
Dlaczego uważasz, że to dotyczy Allegro? Czy otrzymałaś też innego e-maila na ten temat?
dostałam wiadomość od tej Pani, że Allegro chce się ulepszać dlatego spotyka się z innymi sprzedającymi w celu omówienia tych zmian
@OtoLampy a możesz podesłać też tę pierwszą wiadomość na spolecznosc@allegro.pl?
to jest pierwsza wiadomość wczesniej był telefon
@OtoLampy ok, dziękuje za info! Ta Pani jest z Maison & Partners i współpracujemy z tą firmą. Akurat nie otrzymałam informacji o takim badaniu, ale wiem, że spotkanie już się zaczęło, więc mogę uspokoić, że współpracujemy z firmą, która je prowadzi 🙂
@la_nika najśmieszniejsze że badanie miało być platne, a od momentu podania numeru konta 0 odpowiedzi 😄
Witam, pani Moniko czy sprawę można gdzieś zgłosić? badanie było płatne, od 3 tygodni proszę się Pań prowadzących szkolenie o przelew. Nie chodzi o pieniądze. a o sam fakt takiego postępowania. Myślę że stawia to was Allegro w bardzo złym świetle, że współpracujecie z takimi firmami i chciałabym aby ta sprawa nie została bez echa, a Allegro lepiej sobie dobierało partnerów biznesowych