Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy jeżeli w tytule aukcji jest napisane astra f a w opisie nie jest wymieniona to mogę coś zrobić jak nie pasuje do astry f
Sprzedający twierdzi że tytuł nie ma znaczenia
Liczy sie to co w opisie oferty, tytul aukcji jest czesto bledny przez zrypana produktyzacje allegro
@Client:75848180 właściwy tytuł znajduje się bezpośrednio nad nazwą sprzedawcy lub jak kupiłeś to w zakładce moje zakupy
czyli jak tam w tytule jest wymieniony moj model auta to moge sie klócić tak? jak do niego nie pasuje
Pierwszy masz tytuł katalogu allegro drugi masz tytuł nadany przez sprzedawcę.
Jak myślisz co sprzedaje ten sprzedawca?
Ale tak czy siak za połączenie z katalogiem allegro odpowiada sprzedawca. Do Ciebie należy tylko obowiązek zapoznać się z ofertą. Jeżeli uważasz, że zostałeś wprowadzony w błąd możesz się kłócić 😀
Obrazka nie widzimy, jak masz towar niezgodny z opisem to nieważne co i jak i gdzie napisane, masz prawo do reklamacji. Inna sprawa za błędami stoi Allegro to ich"niezrozumiale" pomysły do tego doprowadziły.
"Do Ciebie należy tylko obowiązek zapoznać się z ofertą"
Tylko, że zapoznanie się z ofertą to coś więcej niż przeczytanie tytułu z produktyzacji.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
kiedy do Was dotrze, że przez ten wymysł nie robicie tylko na złość sprzedającym ale sami sobie, bo wkurzeni klienci będą odchodzić do sklepów w których przynajmniej wiedzą co kupują?
@Client:75848180 jak założysz dyskusje to allegro powinno przyznać Ci tam racje, bo stoją na stanowisku, że za ten bardziej widoczny tytuł odpowiada sprzedawca, mimo, że w rzeczywistości ma na niego bardzo ograniczony wpływ.
Jeśli kupiłeś od firmy to masz prawo zwrotu.
@Client:75848180 Oprócz przeczytania tytułu aukcji wypadało by zapoznać się też o opisem w celu uniknięcia pomyłki jaka mnie kiedyś spotkała.
Na płocie było napisane d... > pogłaskałem i mi drzazga weszła.