Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, mam do wykorzystania karty podarunkowe ale nie mogę ich użyć, ponieważ na allegro lokalnie nie mam takiej opcji dodania karty, jest tylko blik przelew oraz płatność kartą.
@Client:46973978 Nie jest to błąd. Kartą podarunkową możesz płacić w Allegro.pl.
a w jaki sposób mogę wykorzystać kilka kart podarunkowych przy jednej płatności? W innym wątku został poruszony ten temat i podobno taka opcja się już pokazała, jednak dla niektórych.
Tak ta opcja jest dostępna tylko dla wybranych a dlaczego i kogo> nie wiemy. Tu działa KORYTO+.
@ynadam Obecnie jest to opcja testowa. W momencie, kiedy mechanizm płatności połączonymi kartami podarunkowymi zostanie dokładnie sprawdzony, udostępnimy możliwość wszystkim użytkownikom Allegro.
Ok, dzięki za odpowiedzieć. Czy wiadomo jakie są widełki czasowe? Czy to jest miesiąc, dwa, czy pół roku, rok?
@ynadam Niestety nie jestem w stanie podać Ci dokładnego terminu. Chcemy udostępnić tę możliwość dopiero wtedy, gdy będziemy pewni, że nie sprawi Wam, użytkownikom Allegro, żadnych trudności. Będzie to jednak prędzej niż później 🙂
@ynadam Od dziś możesz łączyć karty: https://allegro.pl/pomoc/aktualnosci/od-dzis-mozesz-wykorzystac-do-15-kart-podarunkowych-w-jednej-pl... 🙂
Szybko. Świetna informacja. Dzięki wielkie!
@ynadam Tak jak zapowiedziałam, prędzej niż później 😊 Cieszę się, że jesteś zadowolony!