Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem przedmiot zapłaciłem i towaru nie dotrzymałem
rozmowy i kłótnie nic nie dały
jak dodać sprzedawcę do czarnej listy?
Nie da się. Ale oczywiście sprzedający może dodać kupującego. Ot sprawiedliwość na Allegro 😜
tak , kupujący może wystawić ocenę , a sprzedający nie
Ot sprawiedliwość na Allegro
tak a jak kupujący wystawi negatywa tak jak ja uzasadnionego z nieuczciwym sprzedawcom to allegro usuwa ten komentarz że niby narusza regulamin. Widać że kupujący już dawno się nie liczy !!! Ciekawe dokąd ten serwis zaprowadzi to postępowanie w przyszłości, bo widać że dzieje się coraz gorzej
jeśli ocena transackcji zawiera obraźliwe epitety to słusznie , spokój i jeszcze raz spokój oraz poszanowanie
Jak ktoś jest analfabetą i/lub używa obraźliwych słów,czy niedozwolonych znaków,to nie ma co się dziwić...
@boysss Zapamiętać
A Dyskusja nie pomogła? zwykle pomaga, a może sprzedający miał rację i dostaniesz zwrot 🙂
@boysss Proste zostawić w zakladce "kupione" i pewnie nie wypadnie z pamięci !!!!
@boysss Po co Ci czarna lista? Najpierw Dyskusja, w której wsparcia udziela pracownik Allegro; https://allegro.pl/dyskusje/nowa Potem POK; https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/program-ochrony-kupujacych/co-zrobic-aby-otrzymac-rekompensa...
Są sprzedawcy którzy źle wpisują parametry rzeczy przez co filtrowanie jest niemożliwe. Dodatkowo są nierzetelni sprzedawcy od których nie mam zamiaru więcej kupować.
Czy jest możliwość dodania sprzedawcy do czarnej listy żebym nie widział ofert od sprzedawców z takiej listy?
Wiem że jest możliwość żeby sprzedający zablokowali kupujących. Czy jest możliwość żeby kupujący zablokował sprzedających?
Nie ma i nigdy nie było czarnej listy sprzedawców, a być powinna.
No trudno, może by tak allegro się za to wzięło bo oceny sprzedających są rzadko dobrze odwzorowane. A tak każdy indywidualnie by sobie ustawił allegro pod siebie a oji za kulisami mogli by analizować ile razy ktoś był dodany do takiej listy
Hejka.
Jest rozszerzenie do chrome (można też je zainstalować w operze) o nazwie "Pomocnik Allegro".
Pozdr.
Wydaje mi się ze jak na razie się sprawdza 🙂 Wielkie dzięki,dzięki temu już w przyszłości nie kupie przez pomyłkę od tego sprzedawcy nic bo mi się poprostu nie wyświetli :))
Nie wolno ropowszechniać takich informacji.
Nie można dodawać sprzedawców do czarnej listy, gdyby każdy tak robił - do czego by to doprowadziło?
Pamiętaj użytkowniku, przed zainstalowaniem każdej wtyczki o bezpieczeństwie! Na Allegro podczas zawierania transakcji, podajesz wrażliwe dane, w tym nierzadko numery kart i kont. Ja bym się bał.
Nie wolno !
raczej nie warto to być nieuczciwym !!
Allegro nie słucha argumentów kupujących a bez nich padło by Allegro bo nie ma popytu i sprzedawców też by nie było.
Każdy radzi sobie jak umie.
Allegro nie zrobi blokowania jak również nie zrobi możliwości wyłączenia ofert promowanych czy poleconych bo za to dodatkowo płaca sprzedający.
Korzystać z aplikacji i broń Boże nie udostępniać na forach nazw sprzedawców bo będą brać odwety.
Pozdrawiam
@TATLOK Rozszerzenia jak już (a nie wtyczki, bo te są od czego innego). Zawsze można sobie wyłączyć na czas płatności każde rozszerzenie, którego się boisz. Poza tym to konkretne, gdyby było uzłośliwione, to po czasie (coś ok. 2 lat) przez jaki jest dostępne m.in. w Chrome Web Store, najprawdopodobniej już dawno byłoby z niego wykopane.
PS Dlaczego nie wolno rozpowszechniać informacji o przydatnych narzędziach?
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere Nie wolno rozpowszechniać tylko tych, które godzą w interes sprzedających 😀
Doprowadziło by do tego, że Janusze biznesu by może w końcu splajtowali zamiast oszukiwać klientów…