Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Sam nie dasz rady ,wołam pomoc @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
ok dzięki, ogólnie to potrzebuje zakupy z lipca 2020 dokładnie rakieta tenisowa
dziękuje bardzo
@higaki16 jasne, czy możesz napisać, które zakupy mam przywrócić? Może być data zakupu (albo zakres dat), nazwa przedmiotu, numer oferty albo coś co pozwoli je zidentyfikować 🙂
Witam mogę prosić o przywrócenie ukrytej transakcji z dn. 30.07.21 z góry dziękuję:)
@Client:54846674 Jasne, gotowe 🙂
Witam, zwracam się z uprzejmą prośbą o przywrócenie ukrytych zakupów
Zaraz któraś z naszych moderatorek ci pomoże @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:72959461 widzę, że wszystkie są przywrócone i powinny być widoczne w tej zakładce. Być może trochę się spóźniłam i ktoś inny Ci pomógł 😊
Dzień dobry bardzo proszę o przywrócenie moich dwóch ostatnich zakupów, które ukryłem dziękuję.
Witam, przez przypadek ukryłam swój zakup z 31.07. czy mogę prosić o przywrócenie go?
@Baeshall, @QuadDamage gotowe. 🙂
Witam chciałbym cofnąć swój ukryty zakup
Pomożecie @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@filipkromol, przywróciłam pierwszy Twój ukryty zakup, na jaki trafiłam (z 17.06.2021 r.). Jeśli chodziło o inny, daj znać. 🙂
Dzień dobry, chciałabym przywrócić ukryty zakup
Tylko one mają taką moc ,przybywajcie @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@piranjaa, o który dokładnie zakup chodzi?