Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@robmir1, samodzielnie tego nie zrobisz. Natomiast chętnie Ci z tym pomogę - wskaż tylko, o który zakup chodzi. 🙂
Jeśli można to bym prosił o etui na telefon od mobiwear
Dzięki
Super - dzięki
Dziękuję już sobie poradziłem! Pozdrawiam
Witam chciałbym dokonać zwrotu gry bo przez przypadek zamówiłem na ps4 a chciałem na xbox one lecz ukryłem moje zakupy.Czy jest opcja żeby żeby grę z powrotem przywrócić?
prosił bym o ponowne zakupu telefonu z 22.08.2021, przypadkowo ponownie go ukryłem
Chciałbym przywrócić ukryte zakupy
@maxi19651 chętnie pomogę, ale daj proszę znać które zakupy mam przywrócić? Może być data zakupu, nazwa przedmiotu albo cokolwiek, co pozwoli mi je odnaleźć w Twojej zakładce 🙂
Dzień dobry, proszę o przywrócenie ukrytych zakupów (ipad, lantre). Z góry dziękuje!
@Client:92839481 gotowe 🙂 Zobaczysz ten zakup ponownie tutaj.
Witam. Przez przypadek ukryłem zakupy od jednego sprzedającego. One już były opłacone i mam je w domu. Ale potrzebuje kupić u niego kilka rzeczy. Nie pamiętam nazwy sklepu. Proszę o przywrócenie tych zakupów. Dodam tylko ze tylko jedne zakupy mam w ukrytych. Pozdrawiam.
@kwietniuszek Zakupy przywrócone 🙂
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Proszę o pomoc ukryłem przez przypadek zakup z dnia 03/11/22
Z góry dziękuje za pomoc.
@Client:79296537 Gotowe, zakup przywrócony.
Czy mogę prosić o przywrócenie zakupu monstera thai constellation? Kupujący nie wysłał produktu, a ja przez przypadek ukryłam ze starymi zakupami.
@Danutka0266 bardzo proszę! Jest ponownie widoczny w tej zakładce.
Również bardzo proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów z dnia 25 grudnia @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_