Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Robert_Piekarski, jasne. Gotowe. 🙂
_HolaOla czy możesz mnie tęz pomóc w dokryciu zakupu? Zeszły rok
@Evcia71 Jasne, przywróciłam trzy, ukryte zamówienia z ubiegłego roku: z marca, maja i listopada.
Dziękuję ale dalej cos jest nie tak nie widze jednego zakupu 😞
@Mariusz7500 są już przywrócone, zobaczysz je w tej zakładce 🙂
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Bardzo proszę o anulowanie zakupu z dnia 08.02.2023
Witam też bym prosił o przywrócenie dzisiejszego ukrytego zakupu
@ppi4 ostatni zakup jest już widoczny, ale ja nie widzę kiedy go ukryłeś tylko, że jest ukryty 🙂 Więc jeśli to inny zakup, to daj znać!
Nie jestem pewien czy to najlepsze miejsce na tą prośbę, ale też bym chciał przywrócić widoczność zakupu. Ostatniego zakupu 😉
@Gandalfinho to bardzo dobre miejsce 🙂 Już przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki Moje zakupy, więc jest tam ponownie dostępny.
Szybciudko 🙂 Dzięki wielkie 😉 Z jednej strony to rozumiem, ale z drugiej to głupie, że nie można samemu tego zrobić. Wystarczyłoby jakieś dodatkowe zabezpieczenie.
@Gandalfinho przed ukryciem zakupu, pojawia się dodatkowe pytanie, czy na pewno chcesz tego dokonać.
@Client:96990221 napisał(a):Dziś ukryłam moje zakup[y i chciałabym je odzyskać. Co w takiej sytuacji miałabym zrobić.
@Client:96990221 napisał(a):Dziś ukryłam moje zakup[y i chciałabym je odzyskać. Co w takiej sytuacji miałabym zrobić.
1
Hej jak przywrócić ukryte zakupy do kupionych
@Client:103910298 na koncie, z którego piszesz jest tylko jeden zakup i jest widoczny w Twojej zakładce. Masz drugie konto na Allegro (Client:105210951). Czy chcesz, abym przywróciła zakupy na tamtym koncie?
Proszę o przywrócenie zakupów z zakładki ukryte z dnia 22.05.