Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam, czy mogę prosić o przywrócenie zakupu z ukrytych z dnia 04.01.2023, chodzi o tłumik do wiatrówki. Pozdrawiam
@slawekgalloper do zakupu nie doszło na koncie, z którego piszesz, bo ostatnie zakupy na nim są z 2020 roku 🙂 Napisz proszę z konta, z którego doszło od tego zakupu, wówczas chętnie pomogę.
@NordGuardian Zakupy powinny być ponownie dostępne w Twojej zakładce.
@Client:106676443 Cześć. 🙂 Przywróciłam wszystkie ukryte zakupy na Twoim koncie
Witam. Mogę prosic o odkrycie moich ukrytych zakupów?
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@ALepekha Cześć. 🙂 Przywróciłam wszystkie ukryte zakupy na Twoim koncie 🙂
Witam, czy mogę prosić o przywrócenie ostatniego zakupu? Kluczyk z elektroniką.
@nola_5 Cześć. 🙂 Zakup przywrócony
dziękuje
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ czy mogę prosić o odkrycie moich zakupów? Przez przypadek wszystko ukryłem, a chciałbym mieć do nich dostęp. Z góry dziękuję
@Client:57893047 Cześć. 🙂 Wszystkie ukryte zakupy na Twoim koncie zostały przywrócone
Witam, czy można prosić o przywrócenie ukrytych zakupów od 1 X 2022 do 31 XII 2022? pozdrawiam
@TO88 Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
proszę o przywrócenie ukrytych zakupów
@millerrneo Są przywrócone.
Dobry wieczór, zamówiłem zakup przyszedł 11-01-2023, i ukrył zamówienie, jak zwrócić ukryte zamówienie?
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ pomoc potrzebna
@Client:106730941 zakup jest już ponownie widoczny w tej zakładce i z jej poziomu możesz zgłosić zwrot. Aby to zrobić wybierz proszę odpowiednie zamówienie i kliknij "zwróć zakup", następnie wypełnij formularz 🙂