Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@kb_shop Bardzo proszę, przywróciłam do Twojej zakładki zamówienia od początku 2023 r.
jak można przywrócić usunięte zakupy z listy zakupów (opłacone ) ?
@ANNAS0607 Tylko pisząc do Allegro ( ps Po co usuwałaś ???? ) @la_nika @mr_oma 🙂
A gdzie mogę napisać do allegro? 🙈 jestem w tym zielona 😔 usunąłam przez nieuwagę 🙈
@ANNAS0607 Napisz na czacie Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=e9a08961-adcb-41a5-8cd9-142dd478e1fc Zaraz Ci zakupy przywrócą.
Dzięki, chyba uda się odzyskać skasowane zakupy.
Muszę poczekać 24h na przywrócenie listy zakupów.
Oby się powiodło 🙂
@asterius Twoje zakupy są już widoczne w tej zakładce 🙂
Wielkie dzięki, proszę pominąć, dzisiejszy wpis prośby 🙂
@msniezek "usunęłam przez nieuwagę" ???🤔 ten Wielki Baner można jakoś pominąć ??? (zakładając że Kupujący umie czytać ze zrozumieniem)
@pinsplash nie 🙂
A jak mogę skontaktować się z tymi moderatorami ? 🙈
@ANNAS0607 Spokojnie, kawaleria przybędzie najpóźniej w poniedziałek i przywróci. A nie masz emaila z danymi?
Dziękuję bardzo... co ja bym bez Ciebie zrobiła ? 😉
Przez przypadek ukryłem zakupu i nie mogę do niego wrócić...
@19kriss88 Czy chodzi o zamówienie z 13.03.2023 r.?
Dzień dobry,
czy mogłabym poprosić o przywrócenie ukrytych zakupów z lutego?
Mam transakcję na koncie z dn. 9.02 P24-D4E-M6R-V2R ALLEGRO 17BF9AD4-A87, ale nie mam pojęcia czego ona dotyczy, a potrzebuję faktury.
@Velvet-Clinic Na koncie, z którego tutaj piszesz, nie ma zamówienia z tego dnia. Sprawdź proszę swoją zakładkę Moje zakupy, bo przywróciłam natomiast zakupy z 27.02.2023 r. Być może to o nie chodzi.
Jak przywrócić ukryte zakupy
@Client:27738578 Czy chodzi o konkretny zakup czy wszystkie ukryte zamówienia?