Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Proszę odkycie ukrytego zakupu
Aby przywrócić zakup w aplikacji Allegro po przypadkowym kliknięciu "ukryj zakup", możesz skorzystać z następujących kroków:
1. Przejdź do zakładki "Moje zakupy".
2. Zlokalizuj zakup, który chcesz przywrócić.
3. Kliknij na ten zakup, a następnie wybierz opcję "przywróć" lub "odzyskaj".
**Warto wiedzie:**
- Lista zakupów w zakładce "Moje zakupy" obejmuje wszystkie zakupy z ostatnich 2,5 roku, które nie zostały usunięte przed wprowadzeniem zmian w zakładce. Ukrycie zakupu na liście nie oznacza anulowania transakcji.
- Jeśli nie widzisz opcji przywrócenia zakupu, możesz również poprosić moderatora lub pracownika Allegro o przywrócenie ukrytych zakupów.
Dzięki tym krokom powinieneś być w stanie przywrócić przypadkowo ukryty zakup w aplikacji Allegro. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:67794143 bardzo proszę, przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki.
@Arturo12111 bardzo proszę, przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki.
Proszę o pomoc w przywróceniu ukrytych zakupów z dziś na moim koncie.
@trusiek11 bardzo proszę, przywróciłam zamówienia z wczoraj do Twojej zakładki.
Chce przywrócić ostatni ukryty zakup
@mariusz20ck bardzo proszę, przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki.
Znowu popełniłem błąd i usunąłem ostatnie zakupy.
Czy mógłby ktoś mi je przywrócić ?
Z góry bardzo dziękuję 🙂 i życzę szczęśliwego Nowego Roku 😄
@asterius bardzo proszę, zakup jest już ponownie dostępny w Twojej zakładce 🙂
Bardzo dziękuję za życzenia i Tobie również życzę wszystkiego wspaniałego w nowym roku!
Bardzo dziękuję za błyskawiczną reakcję.
Pozdrawiam.
dzien dobry
kto z moderatorow moze przywrocic ukryte zakupy za caly grudzien? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@mateosti ja mogę i nawet już to zrobiłam 🙂 wszystkiego dobrego w nowym roku!
@_HolaOla_ Mogę prosić o przywrócenie mojego ostatniego zakupu? Niestety nie mogę ich sam przywrócić 🥺😢
Będę wdzięczny.
@rentzus pewnie, bardzo proszę. Już gotowe 🙂 wszystkiego dobrego w nowym roku!
Dzień dobry, czy ja również mógłbym prosić o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów na moim koncie?
@sokolinskia Przywróciłam Twoje zakupy z ostatniego roku.
dzień dobry, również bym prosił o odkrycie ukrytego zakupu z dnia 15.12.2023. pozdrawiam