Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam , Chce cofnac ukryty zakup .
Trzeba poprosić @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Client:102886161 proszę! Zakup jest ponownie widoczny w Twojej zakładce.
Witam, można przywrócić ukryte zakupy ?
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@izabeladziuba2 bardzo proszę, przywróciłam Twoje ukryte zamówienia.
Dzień dobry. Proszę o przywrócenie zakupu z 6.02.2024 od sprzedającego utkk. Zakup to Sproszkowany Sok z Liści Młodego Jęczmienia Green Ways 300g + łyżeczka
Pozdrawiam
Dzień dobry @Client:104927562! Proszę, zakup jest ponownie widoczny w Twojej zakładce.
jak przywrócić ostatni ukryty zakup?
@agcompany proszę! Zakup jest ponownie widoczny w Twojej zakładce.
Chciałbym przywrócić zakup [edycja] Z dnia 2 luty 2025 czy jest taka możliwość ?
@gelomen proszę! Zakup jest ponownie widoczny w Twojej zakładce.
Dziękuję bardzo
@Garfild-G9 podaj szczegóły zakupu np tytuł lub nr zamówienia i poczekaj na reakcje moderacji
@julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
ewentualnie pisz do allegro przez formularz
Kratka wlotu powietrza zderzaka przód sat vw t roc
Zakup z 30.01.2025r
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Witam. W tym roku zakupiłam kamerkę pokojową , ale ukryłam zakup. Czy jest szansa na przywrócenie?
Chodzi o kamerkę C1C--B
EZVIZ
@Client:33743909 Nie odszukuję takiego zakupu na Twoim koncie - czy jesteś w stanie wskazać z jakiego okresu czasu może być to zakup? Zachęcam też do weryfikacji, czy zakup nie był zrealizowany na innym koncie.
Witam. Na pewno kupowałam ja na allegro. Nie pamiętam dokładnie ,ale chyba w przedziale maj- sierpień