Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przed chwilą po wpisaniu jakiekolwiek frazy zauważyłem, że wyszukiwanie działa jedynie dla produktów a nie ofert. Nie mam opcji rozłączenia produktu.
Czy to jakiaś zmiana czy błąd ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
To mam nadzieję, że jeśli nie kupię niczego do 30go kwietnia, to test na moim koncie zakończy się niepowodzeniem i dostanę ponownie opcje rozłaczania ofert. Nie mam zamiaru korzystać z tej wersji.
Dramatyczna ergonomia
Spróbujcie tej metody - u mnie zadziałało i mam znów możliwość rozłączania ofert.
Dziła. Dzięki.
Niestety o Twojej metodzie dowie się ułamek użytkowników, a sprzedaż leci na łeb na szyję.
Najpierw na siłę każą używać allegro one, następnie algorytm twierdzi przed świetami że paczki impostem idą tydzień, a teraz ten wymysł. Quo vadis allegro?
U nas na przykład allegro one to najbardziej zawodna metoda dostaw, wieczne opóźnienie w odbiorze, kurierzy notorycznie nie mają zleceń odbioru, paczki potrafią 2 dni zalegać
UPS się wypina ,a zanim allegro odpisze po dwóch dniach to problem nieaktualny, a musiałbym pisać przynajmniej raz w tygodniu...
Z ciekawości sprawdziłem czy ta metoda zadziała dla aplikacji w telefonie. Wyczyściłem pamięć podręczna aplikacji i też mam już rozłączone oferty. Super
Mam wspaniałe wieści. Znowu wprowadzają bez powiadomienia i bez zewolenia te testy tym razem na okres 2 miesięcy 😄
nie wiem czy takie praktyki są w ogole dozwolone i czy nie warto żeby jakiś urząd tym się zajął.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ możemy dostać jakąs informacje tym razem?
Załapałem się na ten żałosny test... Osoba (lub zespół "specjalistów" z allegro) która wpadła na ten pomysł jest albo złośliwa albo skrajnie niekompetentna. Przeglądanie ofert w kategoriach gdzie jest sporo rzeczy używanych, niepowtarzalnych i nieskatalogowanych to jest totalna porażka. Pomoc techniczna pisze że "testują nowe rozwiązania w trosce o potrzeby klientów", ale np. z zalewem chińskiego badziewia bez ładu i składu w różnych kategoriach które nie są właściwe dla danego przedmiotu, to jakoś nie ma problemu. Osobiście uważam, że sama idea narzucenia tego testu, bez możliwości wypisania, jest żałosna i pokazuje, że kupujący jest po prostu towarem, który się ustawia jak się chce. Kupować na allegro pewnie będę, bo czasem nie mam wyboru, ale za ten numer to zdecydowanie będę to robił znacznie rzadziej.
Witam
Przeglądam sobie dzisiaj allegro i bardzo mnie zdziwiła mała ilość ofert. Zauważyłem jednak, że przy niektórych jest przycisk porównaj x ofert. Zazwyczaj znaczy to, że właczyłem opcję połącz te same oferty, ale nie widzę opcji rozłącz te same oferty. Gdzie podział się ten przycisk? Algorytm który to łaczy i wyświetla jedną nie spełnia moich oczekiwań, a nie chce mi się klikać na każdej ofercie porównaj.
Jak przeglądam allegro w trybie incognito to guzik połącz/rozłącz jest dostępny.
Pozdrawiam
Testujemy różne wersje listy ofert i produktów, a to powoduje, że część użytkowników nie widzi opcji rozłączenia tych samych ofert. Ten test potrwa do 30 kwietnia Może testy się przedłużyły.
Nie, po prostu znowu są testy tym razem na 2 miesiące 😄
Coraz mniej używalna jest ta strona.
Te testy moga potrwać nie 2 miesiące , tylko kilka miesięcy
Proszę o wyłączenie nowego łączenia ofert. Jest tak tragiczne rozwiązanie że zaraz po prostu wy(***(*9 swoje konto z tego allegro
wszystkie cenzurowane słowa na k i h ,jak przeglądam to dziadostwo
@RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Do 7 lipca miały potrwać testy i nie było żadnej informacji że testy się mogą przedłużyć.
Nadal nie można rozłączyc ofert, zakończcie te wasze głupie testy użytkownicy nie są zadowoleni, nie słuchacie opinii użytkowników .
Apropo.
Najpierw trzeba było naprawić wyszukiwarkę a nie wprowadzać jakieś durne testy które nie są potrzebne , allegro wszystko robi na odwrót
Dzień dobry,
To można wypisać się z tych testów czy nie? Tu piszecie, że do lipca były testy a mi w pomocy napisali, że nie wiedzą ile to będzie trwało i mi wmawiają, że "nowy" widok jest lepszy dla mnie. Jak ja im pisze, że robię coraz mniej zakupów bo nie mogę wyszukać rzeczy.
"Bardzo chciałabym pomóc, jednak nie znamy daty zakończenia testu. Mimo szczerych chęci, nie mam możliwości wyłączenia Pani konta z prowadzonego testu.
Zapewniam jednak, że widok ten ma wiele zalet - dzięki niemu może Pani dokonywać szybszych i łatwiejszych zakupów."
Pytanie do Pań moderatorek, czy jak zamknę/usunę konto i założę na nowo to jest szansa, że nie będę w tych testach?
Nie można się wypisać.
Dlaczego allegro bez mojej jak i zapewne wielu osób zgody sobie tak po prostu robi testy łączenia ofert zabierając mi opcje tego wyłącznie.
Przecież dana oferta i pod nią funkcje zobaczenia dla przykładu innych 20 takich samych ofert jest **piiip**yczna... nie dość że potrafi być tak że jest to oferta tego samego sklepu ale jedna promowana inna zwykła a na sam koniec podczas wyszukiwania nie klikając w okienko pokaż inne niby te same jestem narażona na zakup droższego produkty lub w gorszym serwisie czasu itp.
Jeśli przeglądam jakiś konkretny produkt, wyjdzie mi dla przykładu 400 ofert a w nich niech losowo będzie kolejne 100 z magicznym przyciskiem zobacz inne te same to co mam teraz w taki sposób przeglądać co gdzie kupić.
Najlepsze jest to że dany produkt przez allegro pokazany w taki sposób i mający opcje zobaczenia innych takich samych zawsze jako pierwszy nie jest pokazany najtańszy tylko dopiero go odnajdziemy klikając zobacz inne.
Całość jest na tyle **piiip**yczna że mi to wyłączyliście, nie mam opcji rozdzielenia ofert a jak się wyloguje z konta i nie będę zalogowana to już opcja takowa jest i powrót do normalności przy zakupach.
Nie mogę zrozumieć jak można takie pomysły wdrażać bez pytania o to użytkownika, wybierać sobie osoby losowo czyli są równi i równiejsi którzy z dnia na dzień mają utrudniony zakup i dalsze zakupy w tym serwisie... już nawet nie wspomnę jak można robić badania w opcjach których niby zmiana miała być coś polepszyć... przecież to Was uwstecznia i to ogromnie bo aktualnie robiac zakupy coś co trwało np. 5 minut teraz może trwać godzinę nim otworze każda z podstron i zweryfikuje gdzie kto co ma i za ile i czy wyślę to na czas jaki potrzebuje.
Jeśli ta opcja jest indywidualna to proszę by allegro mi włączyło ponownie rozdzielanie ofert bo jest to nie do przyjęcia i się na to nie godzę.
Rozpisałeś się i zajęło Mi trochę czasu na przeczytanie, więc krotko odpiszę- nie wyłączą.
Nikt tego nie rozumie jak i wielu innych podobno ułatwiających zarówno zakupy jak i sprzedaż zmian. Ważne, że pomysłodawca premię zgarnął, realia korpo. Do tego wielowariantowość leży i kwiczy, wystawianie ofert z katalogu to katorga, podawanie nie prawdziwych czasów dostawy i zwalanie winy na sprzedawców, przymusowe najgorsze formy dostawy i również zwalanie związanych z nimi problemów na sprzedawców. Cudny panel statystyk i związane z nimi bezsensowne tworzenie sporów sprzedających z kupującymi, podobnie z czarna listą.... Wszędzie zalew chińczyków, posty w stylu kupiłem z wysyłką z Polski, czemu mam odsyłać do Chin już nie dziwią... Kurierzy w smarcie też już chyba z kilkadziesiąt postów wkurzonych klientów było i nic... Wszystkie najważniejsze informacje o ofercie muszą być poukrywane po dziwnych zakładkach, a potem same nie porozumienia. Tu oferty są usuwane za tekst" w razie wątpliwości zapraszam do kontaktu przez zakładkę kontakt", do tego błędy w katalogu i potem zdziwienie, ze kupiłem co innego niż kupowałem xD. Można tak wylewać żale przez tydzień i co dzień kilka nowych rzeczy się dopisze, a oni i tak to maja gdzieś...