Do niedawna kiedy wyszukiwałam przedmiot, to u góry wyświetlały mi się propozycje od sprzedawców, od których juz coś w koszyku miałam, jak to ustawić z powrotem?
@aniia22, możesz z poziomu wyszukiwarki wpisać login sprzedającego i odnaleźć jego oferty. Zaznacz opcję "Sprzedawcy" i kliknij w "szukaj". 🙂
to oznaczałoby mozolne przeszukiwanie każdego sprzedawcy z koszyka po kolei, chodziło mi o tę opcję, która była, ze po wpisaniu nazwy przedmiotu w wyszukiwarce, na górze wyświetlaja sie propozycje tych przedmiotów od sprzedawców, od których już coś w koszyku jest
@aniia22 ta opcja jest wciąż dostępna:
Być może sprzedający, których oferty miałaś w koszyku nie oferowali produktów, których szukałaś, dlatego te propozycje się nie pojawiały.
nie, to nie dlatego, że sprzedający nie oferują takiego produktu, sprawdziłam to, mają, nie wyświetla się nic... gdzie to się podziało???
@aniia22 Funkcja "Kup od sprzedawcy z Twojego koszyka" działa również na urządzeniach mobilnych:
Możesz skorzystać z wyszukiwania produktów u konkretnego sprzedającego za pomocą wyszukiwarki. W tym celu wpisz w pasku wyszukiwarki login sprzedającego.
Następnie wejdź w zakładkę "Oferty" na koncie sprzedającego i skorzystaj z wyszukiwarki.
Możesz również przejść na stronę sprzedającego klikając na jego login z poziomu Twojego koszyka.
nie chodzi mi o przeszukiwanie ofert konkretnego sprzedawcy, proszę mi wskazać jak zrobić by powróciła opcja wyświetlania się szukanego przedmiotu w pierwszej kolejności u sprzedawców których produkty już mam w koszyku, to pojawiało się automatycznie u góry strony ponad ofertami pozostałych sprzedających, to co mi Pani pokazuje - ja tej opcji nie mam a do niedawna miałam, gdzie to jest????
@aniia22 Podaj numer oferty, którą masz w koszyku i frazę, którą wpisujesz w wyszukiwarkę. Napisz też która oferta powinna się pojawić w opcji, o jaką Ci chodzi. Jeśli to możliwe, prześlij zrzuty ekranu obrazujące problem. Sprawdzimy to.