Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Mam "myfrienda" który wystawia wszystko co ma w jednej absolutnie niepasującej kategorii kompletnie ją zaśmiecając. NIE będę zgłaszał po jednej sztuce bo tego jest 188 stron !!!
ps Polski sprzedawca by już za to poleciał, a Chińczyk ma się dobrze.... zadziwiające?🤔
@pinsplash Niby można zgłaszać masowo, ale trzeba wklejać numery każdej aukcji w formularzu... powodzenia. A na końcu zazwyczaj olewają takie zgłoszenia.
Dziwne że Allegro pozwala na takie aukcje Chińczykom, niektóre kategorie zrównali z ziemią w ten sposób. Celowe? A widział ktoś polską firmę, która z poziomem sprzedaży 50-60% nadal mogłaby swobodnie wystawiać i sprzedawać towar na Allegro? Oni mogą, serwisowi to nie przeszkadza, tak dbają o kupujących....
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ się przypominam 🙂
@pinsplash Wskaż proszę przykładowe numery ofert. 🙂
@w_kiwi Prosię Cię bardzo 🙂
Numer oferty: 15242723909
Numer oferty: 15242958503
Numer oferty: 15249514197
Numer oferty: 15242959219
itp itd - absolutnie NIC nie pasuje do tej kategorii. Co więcej ta sama aukcja jest wystawiana n-razy...
@pinsplash Przekazałam Twoje zgłoszenie do weryfikacji.
@nat_not ale to nie tylko te 4 aukcje. Całe 188 stron z tej kategorii nadaje się do wysłania w kosmos....
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Czy ktoś się wreszcie tym zajmie ???? Przecież to kpina ! Polski sprzedawca byłby dawno "uwalony" Czy mogę się dowiedzieć dlaczego według Was broszki z ptakami podlegają pod Kolekcje Sportowe???
Napiszą Ci, żebyś zgłosił te nieprawidłowe oferty. Rób za nich robotę i jeszcze za to płać.
nie da się. Musisz zgłosić je pojedynczo.
Oni nie przewidzieli, że trzeba będzie zgłaszać całe konta.