Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Muszę zwrócić paczkę przez allegro InPost. Dostałam kod do zwrotu i numer zwrotu oba zapisałam na paczce i zdarłam z niej poprzednią etykietę nadawcy. Czy coś jeszcze muszę zrobić? Czy muszę stworzyć nową etykietę nadawcy odbiorcy czy to już InPost wykona po dołączeniu na pączke danych odbiorcy i nadawcy?
Pojechać i wsadzić do paczkomatu.
@LEW433 Wprowadzasz w błąd. Nie może włożyć do paczkomatu przesyłki z kodem i jeszcze dodatkowo z innym numerem. Tam ma być tylko kod.
@Client:37466533 Na paczce piszesz tylko kod zwrotu, nie pisz tam numeru zwrotu, bo to może zmylić kuriera. Po prostu zaklej wszystkie stare etykiety, wpisz tylko kod zwrotu i nadaj paczkę. Tym samym kodem otworzysz skrytkę paczkomatu. Na paczce nie piszesz nic więcej, żadnej etykiety itp, tylko kod.
Aha a czy muszę wprowadzać jakieś dane do InPost czy będą mieli je już wygenerowane po otrzymaniu numeru kodu? 🙂
Nic nie musisz, otwierasz kodem skrytkę i wrzucasz.
@Client:37466533 Nic nie musisz wprowadzać, nic nie musisz robić, tylko piszesz kod i wkładasz paczkę do paczkomatu. Przesyłka wróci do sprzedawcy.