Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy jest jakakolwiek opcja aby w jednym zakupie wykorzystać kilka kart lub połączyć kilka kart w jedną?
Znowu są równi i równiejsi, nie da się włączyć wszystkim na raz, naprawdę? a w czym tkwi problem?🤔 Smart od zera także mają wybrani, allegro robi się do bani.😡
@_HolaOla_ Czy wiadomo już kiedy zostanie to naprawione i wprowadzone karty podarunkowe będą się łączyć?
@Joannaldz Nie mamy jeszcze określonego terminu wdrożenia dla wszystkich użytkowników.
Witam, jestem przed wyborem bonów mikołajkowych prośba o informacje gdzie mam wysłać zapytanie czy będę mieć możliwość łączenia bonów na moim koncie. Prośba o informacje zwrotną, ponieważ od tego uzależniam wybór firmy która oferuje bony.
Tak jak comaco napisał/a - mam do wyboru od klienta bony do platform - ale musze wybrać jedną, i to już od Allegro zależy którą.
Hej, niestety nie działa ;c mogę wybrać jedną.
@neoszw Hejka. W formularzu dostawy i płatności kliknij w [szczegóły] przy karcie podarunkowej. Pojawi się lista aktywnych kart:
Zaznacz karty, które chcesz wykorzystać podczas zakupów
Niestety. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@neoszw Żeby zweryfikować tę sytuację potrzebuję więcej informacji. Co dokładnie nie działa? Nie możesz zaznaczyć wielu kart, nie widzisz tych kart? Czy możesz przesłać zrzuty ekranu?
Przez aplikację nie mogę wrzucić zrzutów bo się cała zacina. Jak widać mogę wybrać pojedynczy kupon, nie mogę wybrać szczegolow. @ko_alka
@neoszw Obecnie łączenie kart jest dostępne w wersji descopowej. Spróbuj dokończyć zakupy za pomocą komputera lub wersji serwisu na przeglądarkę.
@neoszw Dopiero dzisiaj opcja łączenia kart pojawiła się na descopie, zatem cierpliwości. 🙂 Planujemy to zrobić w 2023 roku.
Potwierdzam działa 🙂
Czy gdzieś jest już jakaś oficjalna informacja o tym, że kody można łączyć i regulamin określający ile kodów można łączyć w jednej transakcji? Chcę zakupić kody, ale wolałabym być pewna że łączenie zadziała, w innym wypadku zdecyduję się na inne sklep.
Było w newsach.
Działa, potwierdzam
Pewno że mogę przecież nawet wymieniłem.
Smyk
Empik
w innych nie kupowałem wiec nie wiem.
Można łączyć karty lub po prostu przy zakupie wybrać więcej niż jedną kartę co wychodzi na to samo.
jesteśmy w stanie wykorzystać karty na których nam coś zostało przy zakupie droższego towaru.
pozdrawiam serdecznie
edit:
Absolutnie nie licytuje się. Od kilku lat korzystam z wymienionych serwisów i jest to ogromne udogodnienie mnie jako klienta. Pisanie o tym co nam przeszkadza a co by można było zmienić to nic złego wręcz przeciwnie.
Pani moderator sama się broni i nie musisz stawać w jej obronie, kolejna sprawa nikt jej nie atakuje a jedynie poruszam coś czego mi brakuje a inni mają. Fakt skończmy temat. Uważam że portale muszą podąrzać za duchem czasu albo przegrywają z innymi ale co ja mogę wiedzieć.
pozdrawiam
w Decathlonie też nie mają z tym problemu. Mozna zapłacić kilkoma kartami za produkt
Euroagd pierwsze z brzegu. Do 10 kuponów można wczytać na jedną transakcję.