anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie działa aplikacja Allegro ( android) gdy telefon jest połączony z siecią wifi

kuchaaarz92
#7 Wielbiciel#

Witam jak w temacie , aplikacja wogóle nie odświeża się na telefonie , jeśli przełącze na sieć komórkowa wszystko wraca do normy. Sieć działa wszystkie inne aplikacje działają . w czym jest problem ?

oznacz moderatorów
20 ODPOWIEDZI 20

LEW433
#21 Demiurg#

Bo tak masz ustawioną sieć w telefonie.

oznacz moderatorów

kuchaaarz92
#7 Wielbiciel#

wczoraj jeszcze działa aplikacja i tez zauważyłem problem z **piiip**

oznacz moderatorów

kuchaaarz92
#7 Wielbiciel#

Zresetowałem ruter upc telefon i nadal nie działa mi allegro ( np. Zdjecia się nie ładują) szybkość internetu jest b. Dobra

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@kuchaaarz92 w pierwszej kolejności spróbuj odinstalować aplikację, wyczyścić pliki cookie oraz dane aplikacji i ponownie zainstalować Allegro. Jeśli to nie pomoże, prześlij zrzuty ekranu z błędem oraz dane dotyczące urządzenia, z którego korzystasz (model telefonu, wersja oprogramowania). 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ordinary89
#7 Wielbiciel#

To nic nie działa. Nawet u mnie upc restartowało router i nic to nie daje. To nie jest wina naszych telefonów bo to nie działa u kilkunastu osób na różnych telefonach. Wina leży po waszej stronie. U mnie też działa tylko na transferze 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@ordinary89 Czy jesteś w stanie zobrazować problem na zrzucie ekranu. Mam na myśli to, że na przykład cały czas kręci się "kółeczko" ładowania?

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ordinary89
#7 Wielbiciel#

Screenshot_20241027_080645_Allegro.jpg

oznacz moderatorów

ordinary89
#7 Wielbiciel#

Mam dokładnie to samo. Na wifi nie działa! Przełączę na transfer danych i wszystko działa. Samsung Galaxy s20fe 

oznacz moderatorów

kuchaaarz92
#7 Wielbiciel#

Dzwoniłem do upc i coś informatyk pogmerał i wróciło tak jak powinno.

oznacz moderatorów

ordinary89
#7 Wielbiciel#

Na innych aplikacjach też tak masz? 

oznacz moderatorów

kuchaaarz92
#7 Wielbiciel#

O....x.....l też mi nie chciało wejść na moje konto a żonie nie działa aplikacja vin.........Ted teraz już dziala

oznacz moderatorów

ordinary89
#7 Wielbiciel#

U mnie to samo. Internet z Play (router jeszcze z UPC) **piiip** nie działa aplikacja z radarem samolot nie działa. 

oznacz moderatorów

kuchaaarz92
#7 Wielbiciel#

Musisz dzwonić do upc niech informatycy coś poprawia np. Zapory bo tak jak pisałem wcześniej mi pomogło 

oznacz moderatorów

ordinary89
#7 Wielbiciel#

No niestety poszło zgłoszenie do techników nie chcą nic zrobić zdalnie

oznacz moderatorów

kuchaaarz92
#7 Wielbiciel#

A kabel ethernet wyciągałeś i wkładałeś spowrotem przelacz do innej wtyczki np. Z 1 do 3. Pozatym jeśli masz ten nowy router z upc sam możesz go resetować ze strony serwisowej UpC

oznacz moderatorów

ordinary89
#7 Wielbiciel#

Mam model F3896LG-LC kabel wpięty jest na 4 (2,5 Gbps)

oznacz moderatorów

kuchaaarz92
#7 Wielbiciel#

To przelacz na 1 i zresetuj router albo przez stronę serwisowa lub pod routerem jest guzik reset

oznacz moderatorów

ordinary89
#7 Wielbiciel#

Dziękuję już próbuje 

oznacz moderatorów

ordinary89
#7 Wielbiciel#

Niestety bez zmian. Nadal nie działa 

oznacz moderatorów