Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Czy mam prawo nie odebrać (bez dodatkowych kosztów) opóźnionej przesyłki. Dobę przed nadaniem po braku możliwości kontaktu ze sprzedawcą w systemie allegro zrobiłem zwrot.
Pozdrawiam
@4marcin4 Powineneś przede wszystkim porozumieć się w tej sprawie ze sprzedającym. Jeśli kontakt inną drogą jest utrudniony, rozpocznij dyskusję.
Na dyskusje odpowiada tylko automatyczne komunikaty a ja chyba bardzej stresuje się tą sytuacją niż sprzedający.
@4marcin4 jeżeli wypełniłeś formularz zwrotu, to nie musisz odbierać przesyłki. Odstąpiłeś od umowy i zawartość przesyłki nie należy już do ciebie.
Czy jeszcze jakieś czynności formalne mam dopełnić czy tylko czekać na zwrot do nadawcy po upływie czasu na odbiór i czekać na zwrot należności.
Nr aukcji
620234247213100117364895
@4marcin4 zwrot czego , tego czego fizycznie jeszcze nie masz ???
Jeżeli sprzedający nie odbiera tel. a w systemie nie ma już opcji zrezygnuj z zakupu tylko zwrot, mija drugi dzień od planowanej dostawy a dostawa była w mieście gdzie przebywałem tylko okresowo zrobiłem zwrot bez generowania sposobu przesyłki powrotnej. Dziś paczka leży w paczkomacie a ja nie za bardzo chcę jechać 50 km by tylko ją odebrać i odesłać do sprzedawcy.