Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witajcie, Allegro usunęło - uwaga!!! - NAJRZADZIEJ używane sortowanie...Przecież sortowanie po cenie jest w każdym możliwym serwisie jako jedne z podstawowych! Jak można uznać je za nieważne. Rozmawiałam z allegro - napisali, ze w aplikacji tez usuną! 🙂
Nie wiem jak dla Was ale dla mnie to sortowanie było najważniejsze... np. w obserwowanych mam 20 produktów (większość pow. 100zł ale mam 5 obserwowanych aukcji wkładów do długopisów gdzie ceny są od 5 do 8zł... ale dzięki sortowaniu po cenie były obok siebie, sortowanie wg daty dodania - mhm... a jeśli dodam wkłady, potem, gumki, potem zeszyty i znowu wkłady? to nie bedą obok siebie.... albo sortowanie po nazwie? - wkłady mają różne nazwy np. wkład Frixioni, Frixioni wkład, Pilot Frixioni wkłady.... - są w różnym miejscu... i gdzie tu logika?? Mamy używać CTRL+F??
Dodajcie kilkanaście ofert z różnych kategorii i próbujcie coś odnaleźć.... tragedia.
Czy ja jestem jedyna której to przeszkadza?
Dlaczego to zostało usunięte? W jaki sposób usunięcie sortowania po cenie poprawiło funkcjonalność allegro? Czy sortowanie po cenie jakoś blokuje, zapycha serwery allegro?? Czy zajmuje tyle pamięci, miejsca? Bo jeśli nie to zlitujcie się i przywróćcie sortowanie obserwowanych po cenie...
@Lunei Szczerze, to chyba nigdy w obserwowanych nie użyłem sortowania po cenie, a przynajmniej nie przypominam sobie takiej sytuacji. Z reguły sortuję po czasie do końca. Także gdybym nie wpadł na ten wątek, to pewnie nawet bym o tym nie wiedział.
Obok sortowania masz box "szukaj oferty" (wyszukiwanie odbywa się również po notatkach, które możesz dodać do każdej obserwowanej oferty), więc Ctrl+F nie jest koniecznością.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhereczyli wychodzi na to, że tylko ja jestem jakaś dziwna bo sortuję obserwowane po cenie... ehhh...
ja używałam bo wydawało mi się najbardziej logiczne... najtańsze na górze - drogie na dole... nie rozumiem co to usunięcie miało dać allegro - czy sposób sortowania spowalnia pracę serwerów czy coś?
@Lunei Nie mam pojęcia, ale allegro zazwyczaj usuwa opcje, z których mało kto korzysta. Ja nigdy nie miałem potrzeby sortowania po cenie (to robię na listingach, gdy czegoś szukam). Ważniejsze jest dla mnie, aby kończące się najwcześniej były na górze.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Mi bardzo tej opcji brakuje, zwłaszcza gdy chcę kupić jakiś produkt po jak najniższej cenie, a każdy sprzedawca inaczej go nazywa...
Sprawa zakończona, ładowarkę wreszcie otrzymałem. Ale proszę uważajcie na tę tzw. firmę