Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dostałem dziś powiadomienie że przesyłka trafi do One Boxa. Po jakimś czasie zauważyłem że przesyłka ma status Odebrane. Nie dostałem mejla z numerem obioru. Nie dostałem powiadomienia w aplikacji a nagle przesyłka została odbrana ale nie przeze mnie. W śledzeniu z reguły jest napisane gotowa do odbioru. Tym razem tagiem statusu nie ma.
Właśnie a później wszyscy nerwowi a Allegro....wyjaśnimy i ...cisza.
@Laschl0 Cześć. 🙂 Podaj mi proszę, o jakie dokładnie zamówienie chodzi (lub numer paczki)
Numer paczki
1ZE9V4156843568338
Najdziwniejsze że widzę że przewoźnik to UPS. Zamówienie do One Box
Numer zamówienia
798a1830-944d-11ee-932c-a379db6d46d4
@Laschl0 Widzę, że rozpocząłeś dyskusję w tej sprawie ze sprzedającym. W niej możesz dopytać, dlaczego paczka została nadana kurierem UPS na adres domowy, zamiast do automatu Allegro One Box.
Dodatkowo status na stronie UPS wskazuje, że paczka została umieszczona w skrzynce na listy. Zajrzyj tam proszę, być może sprawa od razu się wyjaśni.
Dzięki. Rozwiązane
Przesyłkę mam, faktycznie była w skrzynce na listy. Choć dalej nie wiem czemu sprzedający wysłał kurierem zamiast do One Boxa.
Drogi Kliencie,
To powiadomienie jest dowodem na doręczenie poniższych przesyłek.
Numer monitorowania
1ZE9V4156843568338
Waga
1.00 KGS
Usługa
UPS Standard®
Wysłano lub rozliczono w dniu
07.12.2023
Doręczono dnia
08.12.2023 12:27
Doręczono do
WARSZAWA, PL
Odeb. przez
skrzynkanalist
Pozostawiono w
Adres domowy
Wydrukuj do dokumentacji, ponieważ zdjęcie i szczegóły są dostępne tylko przez ograniczony czas.
Z poważaniem,
UPS
Wyniki monitorowania dostarczone przez UPS: 08.12.2023 13:05 EST
Źródło informacji: https://www.ups.com/track?loc=pl_PL&requester=ST/trackdetails
Allegro Boś to UPS!
Jak wynika z trackingu firmy UPS przesyłka została odebrana przez: skrzynkanalist
Wszystko jasne. Przesyłkę odebrała skrzynka na list, co by to nie oznaczało.
To taki nowy standard. Zapewne jak się domyślam wszystko to dla Twojego dobra i bezpieczeństwa 🙂