Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Mam problem z aplikacją Allegro na iOS. Po wyszukaniu produktu i następnie po zminimalizowaniu aplikacji, a nastepnie po powrocie do niej aplikacja zamiast pozostać w menu wyszukiwania aplikacja powraca do menu głównego. Jest to bardzo irytujace. Mam aplikacje zaktualizowana do najnowszej wersji. Zainstalowanie aplikacji od nowa nic nie daje. Żona ma starsza wersje aplikacji na iOS i taki problem u niej nie występuje.
Prosiłbym o pomoc w rozwiązaniu tego problemu. Z góry dziękuję.
@perfumypl dziękuję za Twoje zgłoszenie! Przekazałam je do działu technicznego, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
@perfumypl dział techniczny nie powtórzył błędu, czy możesz dać znać na jakim urządzeniu problem występuje? Czy chodzi o telefon, tablet?
Na telefonie Iphone 12. Jezeli zajdzie potrzeba moge nagrac problem i Panstwu je udostepnic.
@perfumypl dziękuję, bardzo chętnie! Taki filmik na pewno przyda się w dziale technicznym, czy możesz podesłać go na adres spolecznosc@allegro.pl ?
Dzisiaj wyślę go na podanego maila.
Wysłane
@perfumypl Dziękuję, dostałam Twój film i przekazałam go już do zespołu technicznego, który sprawdzi tę sytuację.