anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sprzedający nie wywiązał się z umowy z ogłoszenia

misjogi8
#7 Wielbiciel#

Jest tu ogłoszenie..mianowicie kilka sprzedający podaje że wykonuje kabiny prysznicowe na każdy wymiar... uważam że to oszust ma kilka ogłoszeń na różne miasta...żąda zaliczki i nie wywiązuje się z zamówienia..nie odbiera tel i sms..sprzedający to 

Mikołaj (Mikox1337)

Czy miał ktoś taki przypadek wpłacił zaliczkę i kontakt się urwał ... proszę o pilna interwencje i info..

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

LEW433
#21 Demiurg#

Mas zakup to odzyskaj kasę a jak płaciłeś mu zaliczkę?

oznacz moderatorów

misjogi8
#7 Wielbiciel#

Przelew podał sms nr konta a resztę chcial przy wydaniu .ale nie odpowiada na tle i czacie

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

I takie ma ogłoszenie tu na Allegro?

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@misjogi8  Otwórz mu dyskusję, tam musi odpowiedzieć, po co mu wpłacasz zaliczkę?: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE

oznacz moderatorów

misjogi8
#7 Wielbiciel#

Witam wszystkich..problem z tym że nie mogę otworzyć mu dyskusji bo towaru nie kupiłem na allegro tylko wpłaciłem mu zaliczkę żeby realizował.. tu jest jego linki z ogłoszeniami..

https://allegrolokalnie.pl/oferta/kabina-prysznicowa-na-wymiar-osg 

Nawet nie odbiera z innych tel..ale widać ślad że się loguje na allegro..

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

Pozostaje Ci zgłosić się na policję. 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@misjogi8 Załatwił Cię, od początku podejrzewałem że coś nie tak "zaliczka" i podaje w ofercie kontakt do złożenia zamówienia, zgłoś gościa na Policję- powinieneś odzyskać zaliczkę.

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

@LEW433 kupił poza allegro to nie ma wsparcia allegro nr konta do przelewu smsem podał

oznacz moderatorów

milka1234567890
#18 Luminarz#

Łobuz i tu wystawia i nic mu Allegro nie zrobi?

oznacz moderatorów

misjogi8
#7 Wielbiciel#

allegro umywa ręce bo zaliczka jest wpłacona poza allegro jedynie powiedzieli że go zweryfikują i tyle..a sprawę kierować do cudownego wymiaru sprawiedliwości..

oznacz moderatorów