Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zamówiłem klimatyzator wygrany na licytacji i wybrałem sposób dostawy do Paczkomatu Allegro One Box, ale dostałem wiadomość od sprzedającego, że paczka się tam nie zmieści.
Teraz jest pytanie, jak zmienić sposób dostawy, gdyż w przypadku anulowania zamówienia, nie będę miał możliwości ponownego złożenia, bo towar był wygrany na licytacji.
Nr zamówienia
965cb250-35ee-11ee-9593-d14dc3a577d8
@Client:103074112 ale co Cię to interesuje, nich nada kurierem 🙂
Właśnie od razu tak odpisałem, że w takim razie proszę wysłać dowolnym kurierem oprócz Pocztex XD ale dostałem odpowiedź, że muszę anulować to zamówienie i złożyć z powrotem. Sprzedający nie jest najszybszy w konwersacji, a chciałbym jak najszybciej dostać klimę, gdyż zbliżają się kolejne ciepłe dni, więc może moderatorzy Allegro szybciej pomogą.
@Client:103074112 to masz problem, jaki miał czas wysyłki ? poczekaj jak minie i załóż dyskusję co z paczką 😄
A jak wygrałeś w licytacji to jak sprzedawca wyobraża sobie anulowanie i ponowny zakup ???
Dostawa miała być na piątek. Nie wiem, chyba nie jest zbyt doświadczony sprzedawca. Jak dzisiaj się nie dogadamy i Allegro tutaj się nie wypowie, to już dziś wieczorem zgłoszę problem do Allegro, bo na odpowiedź przynajmniej 2 dni się czeka.
@Client:103074112 sprzedający powinien mieć możliwość zmiany metody dostawy w Wysyłam z Allegro w części "odbiorca". Klikając "zmień" przy wybranej metodzie, Ty nie możesz już tego zmienić samodzielnie.
Dziękuję, już przekazuję info do sprzedawcy.