Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zostało mi zablokowane konto. Jestem osobą tylko kupującą. Odpisał na mój problem pracownik który pisze raz na dwie godziny. I nie widzę chęci rozwiązania problemu, a raczej poinformowania mnie dlaczego zostałem zablokowany. Każe mi wysyłać zdjęcia dowodu osobistego. Dostał i dalej każe mi wysyłać. Jak mogę zamówić rozmowę telefoniczną bo widzę że to wszystko jest niepoważne @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
.
A do czego jemu jak Ty tylko kupujesz zdjęcia dowodu? a moderacja nie odblokuje zablokowanego konta, powód blokady powinien być na mailu a odblokowanie tylko tu: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=28111aef-fc3d-4ee0-a94e-d1d7ac01fa65&subjectId=fed698b4-f...
Twoje konto mogło zostać wykorzystane do czegoś, więc teraz sprawdzają czy Ty to Ty czy znów ktoś inny.
Raz na dwie godziny? Ty się ciesz że tak bo normalnie kontakt jest raz na kilkanaście dni
nie wiem czy da się rozmawiać z żywą osobą ws bezpieczeństwa
obstawiam że tylko kontakt pisemny więc kontynuuj. Czego mogą chcieć oprócz dowodu osobistego? Na tym chyba koniec