Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
mamy w sprzedaży produkt numer oferty 17148606470 oferta posiada błąd w opisie próbowaliśmy to zgłosić poprzez " zgłoś błąd w produkcie" ale tam się nie da wyskakuje komunikat " Przesłano niepoprawne żądanie. Dane o produkcie dostarczone przez dostawcę nie mogą być modyfikowane" jak w takim przypadku mamy zgłosić błąd w ofercie
Produkt o kodzie EAN producenta 194252515587 W OFERCIE Z AUTOMATU JEST PARAMERT ŻE POSIADA LTE , ten produkt nie posiada LTE tylko WIFI
@kupuj_tanio1 poprosiłam o zmianę w tym produkcie, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
@kupuj_tanio1 czy mogę poprosić Cię o zdjęcie tego produktu z widocznym kodem EAN?
@kupuj_tanio1 bardzo dziękuję! Przekazałam to info do odpowiedniego zespołu i dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
@kupuj_tanio1 przepraszam, że trwało to długo. Usunęliśmy dodatkowy EAN z produktu oraz informację o transmisji danych, informacja o LTE jest jeszcze dostępna w opisie, to również zgłoszę, w międzyczasie powinieneś mieć możliwość samodzielnej edycji opisu.
Witam
mam jeszcze jeden problem z produktem który sprzedajemy w sprzedaży mamy klucz udarowy ryobi riwh18x-0 kod kreskowy 4892210199133 przy wystawianiu oferty jest łączony z innym poroduktem riw18x-0 jest to inny produkt prośba o rozdzielenie tych produktów mają inne parametry a są razem łączone
@kupuj_tanio1 Proszę, dodaj zrzut ekranu z momentu, w którym formularz wystawiania proponuje połączenie oferty z niewłaściwym produktem.
@kupuj_tanio1 Samo zgłoszenie nic nie wprowadza, bo jest automatycznie odrzucane przez boty. Trzeba po odrzuceniu zgłosić odwołanie "ręcznie"