anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak wyłączyć automatyczne wznawianie licytacji?

Idź do rozwiązania
Client:51537929
#7 Wielbiciel#

Witam.

Moja licitacija które już sprzedana, automatyczno się dodaje allegro znowu na licitacija. Jak to wyłączyć? 

 

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1
xyz96
#21 Demiurg#

@Client:51537929 

Jak działa automatyczne wznawianie ogłoszeń

Automatycznie wznowimy Twoje ogłoszenie, jeśli:

  • w ogłoszeniu z opcją kup teraz kupujący w ciągu 5 dni nie zapłaci za przedmiot przez Allegro Finanse
  • w ogłoszeniu z licytacją zwycięzca w ciągu 5 dni nie zapłaci za przedmiot przez Allegro Finanse – usuniemy wtedy wszystkie złożone oferty, a licytacja rozpocznie się na nowo, z ustaloną przez Ciebie ceną początkową i czasem trwania 7 dni
  • nikt nie weźmie udziału w licytacji przez 7 dni od momentu jej wystawienia.

Jak wyłączyć automatyczne wznawianie ogłoszeń z opcją kup teraz i licytacją

Zrobisz to na 2 sposoby:

  1. Po 5 dniach od zakończenia ogłoszenia wyślemy Ci mejla zatytułowanego Kupujący nie zapłacił. Za 24h ogłoszenie będzie znów widoczne. Masz 24 godziny na decyzję – po tym czasie automatycznie wznowimy Twoje ogłoszenie.

Jeśli nie chcesz wznawiać ogłoszenia, wybierz Wyłącz wznawianie.

2. Na 24 godziny przed automatycznym wznowieniem ogłoszenia wyświetlimy Ci opcję Wyłącz wznawianie w zakładce Zakończone ogłoszenia lub Zamówienia od kupujących

https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/wystawianie-ogloszen-na-allegro-lokalnie/jak-wystawic-ogl...

oznacz moderatorów