Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, dlaczego po kliknieciu w wypłatę środków pisze że "zlecenie wypłaty nie powiodło się" spróbuj ponownie później. Nigdy nie miałem problemu z wypłatą środków za sprzedaż aż do dziś. Zmiana przeglądarki czy inne sztuczki nie pomagają.
u nas to samo
dzień dobry ...nie mogę dokonać wypłaty środków pomimo iż przycisk jest podświetlony .....
Ja również klikam w przycisk "WYPŁAĆ DOSTĘPNE śRODKI" i nic się nie dzieje. Dyspozycja wypłaty nie pojawia się w historii operacji, a saldo rachunku pozostaje bez zmian. Również na moje konto mailowe nie przyszła informacja o wypłacie środków.
u mnie to samo
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
czy mogę panie się wypowiedzieć ?
@AlleMakijaz @KrzysztofSz1956 @Erlana Czy możecie sprawdzić, czy sytuacja powtórzy się w innej przeglądarce?
tak , te czynności sa podstawowymi wiec zanim napisałem tutaj
sprawdziłem wszystko
napisałem do was przez e-mail
i dodałem zrzut ekranu
Dzisiaj nie mogę wypłacić srodkow z konta a robilem to wiele razy, nie zmienialem zadnych danych - sprawdzalem je, wyplaty payu i przelewy 24 mam zaakceptowane, nie mam zadnych zaleglosci. Mam tylko komunikat "nie powiodlo sie, sprobuj pozniej". Probowalem na telefonie i PC
u nas tez to jest
@AlleMakijaz Dziękuję, zgłoszę to i wrócę do tutaj z odpowiedzią
Nic nie pomaga żadne czary z czyszczeniem plików czy zmiana przeglądarki. Widzę też po starszych tematach że to nie jest pierwszy taki przypadek.
Hej.
Macie tez dzis takie problemy? Przy probie wyplaty srodkow na koncie dostaje informacje " Zlecenie wypłaty nie powiodło się. Spróbuj ponownie później"
@tosterpl napisał(a):Hej.
Macie tez dzis takie problemy? Przy probie wyplaty srodkow na koncie dostaje informacje " Zlecenie wypłaty nie powiodło się. Spróbuj ponownie później"
Mam dokładnie to samo, też nie mogę wypłać !
@_HolaOla_ mozesz cos pomoc?
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ coś się wam wysypało, ikonki, wypłaty ciekawe co jeszcze 😄
Ja nie mam innej przeglądarki na swoim komputerze. I nie myślę żadnej instalować.
Czy niedługo możliwość wypłaty z konta będzie uzależniona od ilości posiadanych w systemie przeglądarek??
Mam to samo. Po kliknięciu przycisku "Wypłać środki" pojawia się komunikat "Zlecono wypłatę środków", ale poza tym nic się nie dzieje. Przycisk do wypłat nadal jest aktywny (pomarańczowy" i kwota do wypłaty widoczna. Po kolejnym wciśnięciu przycisku do wypłat pojawia się już komunikat "Zlecenie wypłaty nie powiodło się". Przycisk nadal aktywny, a kasa do wypłaty.
[aktualizacja 05.10.2023]
Problem został już rozwiązany, poprawka wdrożona, możecie zlecić wypłaty. Przepraszamy za utrudnienia.
U mnie to samo... "Operacja nie powiodła się, mam spróbować później " lub "zlecono wypłatę środków"
I tak na przemian.... Nic się nie zmienia. Niemogę wypłacić pieniędzy.