Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
A TYM RAZEM O CO CHODZI????
Żądanie zawiera błędne dane. Skontaktuj się z autorem aplikacji. Nie mogę wygenerować etykiety
U mnie to samo
zero komunikatu zero informacji po kontakcie mailowym uzyskałem odpowiedz że nie mamy takiej informacji. kontakt telefoniczny dostępny w czwartek 🙂 Płacimy krocie za obsługę serwisu i co i lipa i ewentualnie w razie problemów pakiet wyróżnień :)))))))
Hallo czy jest tu jakiś moderator ?????
Tyle to trwa że to na pewno atak Hakerski :)):):):):)
@Luxma Muszę prosić o jeszcze chwilę cierpliwości, wciąż pracujemy nad usunięciem usterki.
Mam to samo do moich zamówień, czy można odblokować chociaż jeden podjazd DPD.
numer zamówienia to
U mnie to samo.
"Żądanie zawiera błędne dane. Skontaktuj się z autorem aplikacji."
Etykietę udało się pobrać ale muszę jeszcze zamówić podjazd kuriera a nie da się !!!!!
zamówienie nr: d914a0b2-cf38-11ee-8580-9dcd8e132032
Czy problem został rozwiązany.? Nadal nie można zamówić podjazdu kurierów.
Wyskakuje błąd aby skontaktować się z autorem aplikacji.
Mam to samo . jutro z rana muszę wysłać iniemoge zamówić podjazdu kuriera
Ludzie co się dzieje jak tu wysłać🤔
hej
czy macie problem z wysyłką za pomocą allegro paczek INPOST I ALLEGRO ONE bo podaje ,że problem z dojazdem co bzdura bo chciałem sam podstawić kuriera i ten sam komunikat
może da się zamówić podjazd kuriera na stronie przewoźnika. Na pewno w inPost da się tak zrobić, bo ja etykiety inPostu i tak przez ich stronę drukuję. Nie wiem jak z innymi przewoźnikami
w DPD nie zamówisz, musisz mieć umowe z nimi.
To samo
U mnie to samo. Awaria ?
U mnie to samo
Problem nadal istnieje lecz po pokazaniu się tego błędu cofnijcie się do zakupu i wejdźcie w szczegóły, tam jest link do wydruku etykiety
Etykiete można drukować, nie moge zlecic podjaZDU KURIERA!
Jedyna szansa póki co zrobić byle jaką przesyłkę na stronie dpd i zamówić podjazd tak zrobiłem koszt 17zł. i można iść spać spokojnie, kurierek rano na pewno podjedzie :):):):)