Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
A TYM RAZEM O CO CHODZI????
Żądanie zawiera błędne dane. Skontaktuj się z autorem aplikacji. Nie mogę wygenerować etykiety
U mnie ten sam problem. Przy wszystkich zamówieniach.
Jakieś jaja... jak niby zamówić podjazd kuriera jak nic nie działa? Klienta g....no obchodzi, że nam coś nie działa i zaraz będą leciały negatywy. A Allegro i tak nie stanie po stronie sprzedawcy.
Wczoraj można było chociaż nadać przesyłkę i wydrukować etykietę. Dzisiaj nic nie działa. „Błąd przetwarzania. Problem z nadaniem przesyłki. Skontaktuj się z nami. Pomożemy jak najszybciej”
co jest grane? Od wczoraj słyszymy „jeszcze chwilę, proszę o cierpliwość” i nic się nie zmienia . Może ktoś łaskawie wyda jakieś oświadczenie
wydadzą oświadczenie o ujemnych punktach dla sprzedawców za nieterminowe wysyłki 😂
16477600-cf1c-11ee-a322-bd440457d659
20 luty i od wczoraj to samo Żądanie zawiera błędne dane. Skontaktuj się z autorem aplikacji
Nic z tego nie będzie
Dokładnie to samo
Ten sam problem u nas.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Kiedy można spodziewać się usunięcia usterki? Allegro One Box nie działa. Wyskakuje komunikat, żeby skontaktować się z autorem aplikacji. W takim razie proszę autora o interwencję 😉
rozjechało się "wysyłam z allegro" DPD też nadać nie można
Płaci się ogromne prowizje żeby mieć coś takiego:
mam to samo już od rana ...
trzeba potem wejść w szczegóły zamówienia i można wydrukować dopiero etykietę
CTRL + F5 i działa....
Nareszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
u mnie nie można
Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzymaliśmy zamówienie od klienta nr 7d254c40-cf25-11ee-8b87-a57f96aa4339 . Klient wybrał metodę dostawy: kurier dpd. Jednak dziś gdy chce zlecić podjazd kuriera wyświetla mi się komunikat: Żądanie zawiera błędne dane. Skontaktuj się z autorem aplikacji. oraz w żółtej ramce nad komunikatem: Problemy z zamawianiem podjazdów. Możesz mieć problemy z zamawianiem podjazdów. Wczoraj bez problemu mogliśmy zamawiać podjazd kuriera, tak samo jak od samego początku współpracy na allegro. Z czego wynika dzisiejszy błąd? Proszę o pilną naprawę problemu oraz poinformowanie nas o naprawie błędu, abyśmy mogli nadal prawidłowo obsługiwać klientów. Pozdrawiam. Natalia Ratkiewicz.
Od wczoraj allegro ma problem, jedyna opcja to wydrukowanie etykiety ze szczegółów zamówienia i nadanie w punkcie bo kuriera nie zamówisz, chyba ze masz do niego telefon 🙂
niestety w naszym rejonie pracuje kurier który bez zlecenia odbioru nie zabierze dodatkowej paczki. Czy wiesz może kiedy ten błąd powinien być rozwiązany przez allegro?
i tak dziękuję, za szybką odp. 😉
Ten sam problem
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Czy już są jakieś informacje, kiedy usterka zostanie naprawiona?