Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Przelew weryfikujący wykonałem w ubiegłym tygodniu z konta zgodnego z tym podanym na allegro. W środę środki wróciły do mnie a wypłaty do tej pory nie są możliwe. Cały czas jest informacja o weryfikacji. Wydaje mi się że nie powinno to tyle trwać.
Halo! Mija koleiny dzień a ja nawet nie mam informacji ile to jeszcze potrwa...
A dane konta Allegro i konta bankowego są takie same?
Są identyczne. Imię, nazwisko i adres
@tiduss1985 jak dane się zgadzają to w przypadku payu może trwać do 3 dni roboczych.
Tu już trwa 5 dzień i żadnej informacji
@tiduss1985 Konsultuję Twoje zgłoszenie z odpowiednim zespołem.
Są jakieś postępy? Mija kolejny dzień a środki dalej mam zablokowane.
@tiduss1985 w imieniu Wiktorii wracam do Ciebie z informacją. Konieczne będzie wykonanie przelewu weryfikacyjnego do operatora PayU, wykonałeś tylko przelew do Przelewy24, a konieczna jest weryfikacja u operatora PayU.
Przejdź proszę do tej zakładki i kliknij "przejdź do banku" w części operatora PayU.
Tylko że ja ten przelew zrobiłem 15 lipca. 19 lipca dostałem przelew zwrotny od PayU. Weryfikacja Przelewy24 zajęła mniej niż dobę. Tu ciągnie się to już półtora tygodnia. Mogę przesłać potwierdzenie przelewu jeśli to coś wyjaśni.
@tiduss1985 poproszę w takim razie o przesłanie tego potwierdzenia na adres spolecznosc@allegro.pl 🙂
Ok. Już wysłane.
@tiduss1985 przepraszam, ale dopiero teraz dostałam odpowiedź, że masz aktywne wypłaty 🙂 Widzę, że już zleciłeś pierwszą i wygląda, że wszystko ok.
Tak. W końcu zaskoczyło. Trochę to zajęło ale w końcu udało się.