Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, mam głupie pytanie, czy jeśli klient zamówi w poniedziałek przedmiot , a mój czas dostawy jest ustawiony na 1 dzień roboczy , to musze paczkę wysłać we wtorek czy środę ?
jeśli masz jeden dzień na wysyłkę, to trzeba nadać ją we wtorek, paczka powinna wyjść do końca tego dnia, żeby było zgodnie z ustawieniami.
Nie wiem czy statystykom nadanie do końca dnia pomoże. Raczej trzeba nadać we wtorek do godziny granicznej przewoźnika, żeby kurier zeskanował paczkę.
kiedyś pilnowali terminu 24 godziny, ale teraz to się chyba zmieniło i liczy się cały kolejny dzień. W przypadku przesyłek pocztowych kurier odbiera je np. w ok. godz. 14.00, ale skanowane są na sortowni różnie, raz jest to 17.00, a czasami prawie 20.00. według moich obserwacji nie zaniżają statystyk.
Jak zeskanują pocztowe paczki przed północą to nie zaniżą statystyk. Pocztowe jakoś inaczej działają i liczy się pierwsze zeskanowanie. Bardziej chodziło mi o to, że jak Inpostowe umieszczę w paczkomacie po 13 to już kurier ich najczęściej nie wyjmie i dostaję po statystykach. To samo z paczkami Allegro One. Zostawione w punkcie i w punkcie zeskanowane ale nieodebrane przez kuriera niestety psują statystyki.