Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cóż jak w temacie, czy Allegro Finanse współpracuje z kontem Revolut, czy ktoś z tego korzysta, czy występują jakieś problemy.
Aneta
Ok. Dostałem taką odpowiedź od pracownika Revolut (z translatora).
Zobaczymy czy Allegro zaakceptuje ten dokument.
Jest to dostępne w każdej chwili, dzięki aplikacji możesz mieć ten dokument w jednej chwili. Przejdź do ekranu głównego → Stuknij w lewą górną ikonę ze swoim zdjęciem lub inicjałami → Ustawienia ⚙️ w prawym górnym rogu → Dokumenty → Potwierdzenie konta lub wypróbuj ten link Dokumenty (available in Revolut mobile app only). Daj mi znać, jeśli to działa.
Zadziałało. Dokument został zaakceptowany i zarówno wypłaty PayU, jak i Przelewy24 mam już dostępne na konto Revolut.
Czy posiadasz konto osobiste w Revoult? Jakiej wysokości była wpłata którą potwierdziłeś swoją tożsamość? W numerze konta jako swój wpisałeś ten z aplikacji?
Z góry dziękuje
Wpłaciłem 8 zł (tyle jest minimum w Revolucie).
No oczywiście, że podałem swój numer konta.
Co ciekawe ja wpłatę robiłem 8pln dwa razy z Revoluta, raz z tego "starego" polskiego IBAN a drugi z litewskiego i nie zwrócili tego 16pln, pech
Mnie też nie zwrócili. Właśnie napisałem na czacie w tej sprawie. Mają się odezwać mailowo po wyjaśnieniu.
Ale pisałeś do Allegro czy Revoluta? Bo wydaje mi się że powinno się kierować to pytanie do Allegro
Do Allegro
Mi też PayU nie zwrócił. Jak wysłałam zapytanie - to od razu wrócili.
Przelewy24 sami przysłali maila o podanie nr konta.
Więc trzeba dać im sygnał.
Powodzenia!
A ile czekaliście na aktywację od momentu wpłaty z revoluta?
mylisz się kolego. mi zweryfikowali po 3 dniach i payU i p24 , tyle tylko ze przelew weryfikacyjny MUSI być wykonany z litewskiego IBAN. LT
pozdrawiam
a jaka kwota była wysyłana ? i w jakiej walucie ? chcę tez zweryfikować revoluta