Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
mamy towar do sprzedania, ale nie mamy możliwości (wystarczająco siły ludzkiej) do obsługi sprzedaży na Allegro.
Czy istnieją legalni pośrednicy sprzedaży, którym mogę wysłać towar na palecie, i oni zajmą się sprzedażą, logistyka itd.?
Towar to słodycze, herbata, kawa itd.
Na wszystko jest pełna faktura VAT.
Pozdrawiam,
Tak, istnieją. Musisz swój towar sprzedać firmie, która ma konto na Allegro i sprzeda go drożej, zarabiając na tym.
A czy w schemacie przeze mnie opisanym, czyli dostarczam towar i oddaje go do obsługi w zamian za prowizje jest to możliwe?
ale nie mamy możliwości (wystarczająco siły ludzkiej) do obsługi sprzedaży na Allegro.
Może trzeba było wybrać zawód Księdza?
Zajmujemy sie zupenie czyms innym ale doceniamy nawet najglupsze odpowiedzi.
@magazynsmiechupl tak istnieje coś takiego, nazywa się to fulfilment. Sam korzystam z usług jednej z takich firm.
Super!
Czy mozesz napisac jakie sa plusy a jakie minusy takiej wspolpracy i ewentualnie na co zwrocic uwage przy wyborze takiego agenta/posrednika?
@magazynsmiechupl dla mnie głównym wyznacznikiem była cena. Warto też zwrócić uwagę na umowy jakie ma podpisane firma z przewoźnikami (jeżeli chcesz korzystać z ich umów). W moim przypadku padło na force fulfilment.