anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie mogę wypłacić środków z allegro

MAMY ROZWIĄZANIE!
RedVviper
#7 Wielbiciel#

Mam problem z wypłaceniem moich środków. Właśnie sprzedałem przedmiot, dostałem pieniądze na konto allegro ale nie mogę wypłacić, mam szary przycisk, mimo tego, że PayU są aktywne i właśnie tam znajdują się pieniądze, a dzień wcześniej normalnie działało i mogłem wypłacać.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@RedVviper Wypłaty przez PayU na Twoim koncie nie są aktywne, czy w tej zakładce dołączyłeś wymagane dokumenty?

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
RedVviper
#7 Wielbiciel#

@_HolaOla_ Jak nie są aktywne jak mam podpisane, że są i tak jak napisałem wcześniej, wypłacałem już wcześniej pieniądze za pomocą środków PayU. Tylko Przelewy24 mam nie aktywne i tam mogę uzupełnić dokumenty i dałem tam właśnie w tym momencie dowód osobisty ale dla mnie to bez sensu skoro to te PayU ma być aktywne, a ewidentnie jest napisane, że mam. Jeszcze tutaj dołączę zdjęcie jak u mnie ta zakładka wygląda.Zrzut ekranu 2021-12-31 084119.jpg

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@RedVviper Dzięki, sprawdziłam ponownie sytuację na Twoim koncie i wypłata przez PayU jest już zlecona i rozpoczęta, dlatego środki powinny pojawić się na Twoim koncie maksymalnie do końca poniedziałku. Gdyby się tak nie stało, napisz proszę tutaj ponownie. Będziemy działać. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
RedVviper
#7 Wielbiciel#

Bardzo dziękuję za pomoc właśnie wypłata się odblokowała i normalnie mogłem wypłacić, teraz tylko czekam na przelew.

oznacz moderatorów