Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, wystawiłem swoją ofertę produktu wczoraj, widzę go w asortymencie, jest numer oferty, tytuł, wszystko, mogę wejść w ofertę, również przy użyciu linku dwie osoby weszły w ofertę, natomiast kiedy próbuję wyszukać mój produkt w Allegro, to go nie ma. Wpisując słowa występujące w tytule oferty wyskakują jakieś losowe promowane przedmioty ale jest zero wyników dotyczących mojego wyszukiwania.
Dlaczego moja oferta nie jest widoczna?
@WegielzBieszczad Twoje oferty są widoczne z poziomu widoku konsumenckiego oraz kupujących. Nie jest to błąd. Obecnie wyświetlamy dla kont biznesowych tylko oferty z opcjami:
- FV marża,
- FV VAT,
- FV bez VAT.
Jeśli sprawdzić widoczność ofert dla kupujących, zachęcam Cię do przełączenia się na widok konsumencki w ustawieniach konta.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Problemu by nie było, gdyby nadal widok domyślny był konsumencki, a biznesowy jako opcja. Co więcej, wiele kont firmowych jest firmowa już tylko z nazwy. Często były to konta konsumenckie, które gdy ktoś założył działalność były zmieniane na firmowe, później kończyli działalność i używają nadal niby firmowego. Ale to takie już "byłe firmowe" ale realnie używane jako konsumenckie. I tu jest bałagan, który nie został wyprostowany, a wprowadzono zmiany.
Dziękuję za pomoc.
Nie wiedziałem, że coś trzeba przełączać.
Pozdrawiam!
Wystawiłem towar na Allegro lokalne, w moim meilu widzę link i widzę towar a w ofertach nie jest wystawione.
Co mam zrobić ?
W moim koncie nie ma takich opcji konsumenckich
@zo-mi Na Allegro Lokalnie masz wystawione dwie oferty i są one widoczne w tej zakładce: https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/aktywne
Własnie odkryłem że co najmniej jedna z moich pozycji jaką wystawiłem do sprzedaży nie jest widoczna w wyszukiwarce Allegro nawet dla mnie.. choć jest w ofercie sprzedaży.